Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"NND/RJTC" viesos pārspēj "Sparta Tallinn"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"NND/RJTC" viesos pārspēj "Sparta Tallinn"
Klinta Rovīte (Rīgas "NND/RJTC"). Foto: FK NND

Latvijas un Igaunijas sieviešu florbola līgā pie panākuma tikusi Rīgas komanda "NND/RJTC", kas šodien kaimiņvalsts galvaspilsētā ar 6:3 pieveica komandu "SpartaTallinn". Rīdzinieču rindās ar trim vārtu guvumiem izcēlās Klinta Rovīte.

Līgas vicelīdere "NND/RJTC" šodien viesojās pie komandas "Sparta Tallinnn", kuru savā laukumā bija pārspējusi ar 4:2. Spēlē, kas notika Igaunijas galvaspilsētā, pirmais periods tika aizvadīts bez vārtu guvumiem, bet mača rezultātu 23. minūtē atklāja mājiniece Sirli Nellisa – 1:0. Līdz otrās trešdaļas vidum ar diviem vārtu guvumiem atbildēja rīdziniece Klinta Rovīte, vadībā ar 2:1 izvirzot rīdzinieces. Vienu vārtu pārsvars latvietēm bija arī pirms pēdējā perioda – 3:2. Trešā perioda sākumā tallinietēm izdevās atjaunot neizšķirtu rezultātu (3:3), bet atlikušajā laikā Klinta Rovīte, Elīna Dīce un Karīna Saidova raidīja mājinieču vārtos pa bumbiņai, nodrošinot komandai "NND/RJTC" uzvaru ar 6:3.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsardze Allana Kolosova, kura atvairīja 37no 40 pretinieču metieniem. Rezultatīvākā viņas komandā ar trim gūtiem vārtiem bija Klinta Rovīte, 3 (1+2) punkti Karīnai Saidovai, bet divus golus iemeta Elīna Dīce. Pēc šīs uzvaras "NND/RJTC" ar 24 punktiem turnīra tabulā joprojām ieņem 2. vietu, bet "Sparta Tallinn" ar desmit punktiem atrodas pēdējā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...