Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova iekļūst ITF turnīra ceturtdaļfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova iekļūst ITF turnīra ceturtdaļfinālā
Anastasija Sevastova
Foto: Cristiano Andujar

Anastasijai Sevastovai (WTA 144.) ļoti veiksmīgi turpinās Bjaricas ITF 100 000 turnīrs uz māla seguma. Pēc izglābšanās no zaudējuma pirmajā spēlē viņai viegla uzvara otrajā cīņā, jo Šveices tenisiste Amra Sadikoviča (WTA 494.) zaudēja mača pirmos deviņus geimus un izstājās.

Francijā 2. kārtā tika gaidīta Sevastovas un Kajas Kanepi spēle, taču pagājušā gada čempione vakar turpināja savu neveiksmīgo sezonu ar kārtējo neizteiksmīgo uzstāšanos un zaudēja ranga piektajā simtā esošajai Sadikovičai.

Sevastovai šodien problēmu ar Sadikovičas uzveikšanu nebija. Šveices tenisiste izstājās pie rezultāta 0:6, 0:3. Anastasiju viņu sagrāva arī abu pirmajā tikšanās reizē, kas bija 2012. gadā ITF 100 000 turnīrā Olomoucā. Latvijas tenisiste toreiz uzvarēja ar 6:2, 6:1.

Sevastova Bjaricā ieradās ar trīs zaudējumu sēriju, bet tagad pat ļoti veiksmīgi tikusi līdz ceturtdaļfinālam, nopelnot 25 reitinga punktus. Sevastovas nākamā pretiniece būs pieredzējusī čehiete Klāra Koukalova (#109).

  +1 [+] [-]

, 2015-09-10 20:57, pirms 9 gadiem
Nu šī pretiniece bija jāņem bez variantiem. Veiksmīgāka izloze nav iespējama. Jācer, ka čehiete ari būs pa zobam.