Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Prandelli: "Toresam bumbu atdevām uz līdzenas vietas"

Jānis Celmiņš

Prandelli: "Toresam bumbu atdevām uz līdzenas vietas"
Čezare Prandelli
Foto: LaPresse/digitale/Scanpix

Itālijas futbola izlases galvenais treneris Čezāre Prandelli uzskata, ka neizšķirts (1:1) Eiropas čempionāta (Euro 2012) spēlē pret Spānijas izlasi ir godīgs iznākums.

Jau ziņojām, ka šīvakara pirmajā Euro 2012 turnīra spēlē, kurā abām komandām bija lērums vārtu gūšanas iespēju Spānijas un Itālijas valstsvienības nospēlēja neizšķirti 1:1. „Tas ir godīgs rezultāts,” uzreiz pēc mača pauda Itālijas izlases galvenais treneris Cezāre Prandelli.

„Centāmies traucēt spāņu uzbrukumu veidošanu jau saknē un uzskatu, ka minūtes 60 vai 70 spēlējām labi. Neesmu apmierināts ar to, ka ļāvām pretiniekiem tik ātri panākt izlīdzinājumu. Mums bija jāpieliek lielākas pūles, lai viņiem šīs vārtu guvums būtu jānopelna krietni smagākā darbā. Toress divas reizes mums sagādāja problēmas tikai tāpēc, ka mēs viņam bumbu atdevām uz līdzenas vietas, paši radījām sev problēmas,” pauda treneris.

Arī Spānijas izlases galvenais treneris Visente Del Boske pauda, ka ir apmierināts ar spēles iznākumu. „Protams, vēlējāmies uzvarēt, taču neesmu vīlies arī par šādu mača iznākumu. Uzskatu, ka šovakar parādījām labu sniegumu. Otrajā puslaikā mums bija pārsvars, taču arī itāļiem arī bija iespējas. Esam nopelnījuši punktu labā spēlē. Centāmies maksimāli izmantot Fabregasu, iespējas bija arī Toresam, taču kopumā esmu apmierināts ar komandas parādīto sniegumu.”

Vienīgo vārtu autors Itālijas izlasē Antonio Di Natale pauda, ka šie ir bijuši viņa labākie vārti izlases rindās. „Esmu priecīgs, ka izdevās gūt ātrus vārtus un, ka izmantoju ja savu pirmo iespēju. Domāju, ka šīs ir mans labākais vārtu guvums izlases rindās,” pauda futbolists.

„Atceros, ka pirms četriem gadiem pret Spāniju nerealizēju 11 metru soda sitienu, bija patīkami gūt vārtus šovakar,” piebilda Di Natale.

Izmantotie resursi:
Yahoo! UK & Ireland Eurosport - Sports News |...
UEFA EURO – UEFA.com
Goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Meric
Slēpts komentārs: Krokodils

  +1 [+] [-]

, 2012-06-10 23:30, pirms 12 gadiem
Meric rakstīja: Dārgakais celtnieks pasaulē jau pat tukšos iesist nemācētu...

Būtu tajā vienā epizodē labāk piespēli uz malu atdevis!!
ir tāds prikols , kā aizmugure

  +4 [+] [-]

, 2012-06-10 23:37, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Bet es tak arī maratona finišā apdzītu Ļenu, ja sāktu skriet no 40.tā km
vot - neapdzītu gan pamēģini noskriet 2km un salīdzini rezultātus - pēdējie 2 maratona km ar savu rezultātu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-06-11 03:14, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: visi mani apsmietu, ja rakstītu 41.8 : DDDDDDDD
bet tad gan apdzītu

  +3 [+] [-]

, 2012-06-11 07:56, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Es arī esmu sašutis!!!
Visi tagad runā, cik Toress tomēr labs...
Bet es tak arī maratona finišā apdzītu Ļenu, ja sāktu skriet no 40.tā km
Diez vai

  +5 [+] [-]

, 2012-06-11 08:29, pirms 12 gadiem
Nez, lai arī Toress neiesita, viņš izskatījās ļoti labi. Jā otrajā momentā droši vien vajadzēja dot piespēli nevis taisīt ''chopu'' pāri vārtusargam, bet nu pirmajā momentā bufons nospēlēja lieliski. Domāju, ka Toress vēl sevi parādīs, jo uzbrukuma smailē spāņiem uz doto brīdi labāka spēlētāja vienkārši nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-11 19:30, pirms 12 gadiem
Biju Toresa heiteris. Vairs neesmu, jo palika žēl, bet vairs no viņa nespēju sagaidīt neko tādu kā iepriekš.