Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Supersērijas bokseris Skoglunds ar smadzeņu traumu atrodas mākslīgajā komā

Rolands Eliņš

Supersērijas bokseris Skoglunds ar smadzeņu traumu atrodas mākslīgajā komā
Ēriks Skoglunds (pa kreisi)
Foto: Action Images/Scanpix

Pasaules boksa Supersērijas dalībnieks Ēriks Skoglunds kritiskā stāvoklī nogādāts slimnīcā pēc tam, kad pēc treniņa piedzīvoja smadzeņu asiņošanu.

Zviedrijas 26 gadus vecais bokseris Ēriks Skoglunds Supersērijā piedalījās otrā vidējā svara kategorijā, ceturtdaļfinālā sacenšoties ar britu Kalumu Smitu. Lieliskā cīņā Skoglunds Londonā pret savu pretinieku izturēja visus 12 raundus, pieceļoties arī pēc nokdauna, taču zaudēja ar tiesnešu vienbalsīgu lēmumu. Tas bija pirmais Skoglunda zaudējums viņa 27 profesionālā boksa cīņās.

Supersērijas organizatori brāļi Sauerlandi savā „Twitter” profilā izplatījuši paziņojumi, kurā norāda, ka Skoglunda veselība un arī dzīvība šobrīd ir apdraudēta.

„Ēriks vakar tika nogādāts slimnīcā pēc tam, kad viņam palika slikti pēc treniņa savā dzimtajā pilsētā,” vēstīts Skoglunda pārstāvju paziņojumā. „Viņš tika mākslīgi ievietots komas stāvoklī, un viņam tika veikta operācija, lai tiktu galā ar smadzeņu asiņošanu.”

„Ārsti ir apmierināti ar operācijas iznākumu, un Ēriks atrodas nopietnā, taču stabilā situācijā. Nākamās trīs līdz četras dienas būs izšķirošas par viņa atgūšanos. Šajā laikā aicinām visus ievērot Ērika un viņa ģimenes tiesības uz privātumu. Sniegsim papildu informāciju, tiklīdz tā būs pieejama.”

Skoglundam iepriekš bija paredzēta cīņa nākamajā nedēļas nogalē, kad viņš piedalītos Deivida Heja un Tonija Beljū cīņu vakarā, taču Heja un Beljū cīņa tika pārcelta.

     [+] [-]

, 2017-12-09 20:00, pirms 6 gadiem
`Šajā laikā aicinām visus ievērot Ērika un viņa ģimenes tiesības uz privātumu. Sniegsim papildu informāciju, tiklīdz tā būs pieejama.”`Laba piebilde, jo pilna pasaule ar cukam kuri neliek mieru tadas situacijas tuviniekiem del skribelejuma dzeltenaja avizelee!!

     [+] [-]

, 2017-12-23 09:37, pirms 6 gadiem
Sportacentrs, protams, nemaz nav lietas kursā

Čalis jau ir izvests no komas dažas dienas atpakaļ, un viss iet uz labo pusi, parko, protams, prieks.