Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VEF ČL spēlē tiesnesis sarāvis ceļgala krusteniskās saites

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

VEF ČL spēlē tiesnesis sarāvis ceļgala krusteniskās saites
Foto: FIBA Champions league

Vakar VEF Čempionu līgas spēlē pret ''Tenerife'' trešajā ceturtdaļā viens no tiesnešiem iedzīvojās ceļgala traumā, laukumu pametot uz nestuvēm. Aleksandaram Glisičam vakar plīsušas ceļgala krusteniskās saites.

Vakar FIBA Čempionu līgas spēlē VEF piedzīvoja trešo zaudējumu. Pēc neveiksmīgi aizvadīta otrā puslaika klubs ar 55:76 piekāpās ACB līgas komandai ''Tenerife''.

Spēles laikā nopietnā ceļgala traumā iedzīvojās tiesnesis Aleksandars Glisičs, kurš trešajā ceturtdaļā, cenšoties nosvilpt nesportisko piezīmi, paklupa un nokrita. Laukumu viņš pameta ar nestuvju palīdzību un tiek ziņots, ka Glisičam ir plīsušas ceļgala krusteniskās saites, kas ilgāku laiku viņam liegs veikt tiesneša pienākumus. Pagaidām nav zināms, kad viņš varētu atgriezties basketbola laukumā kā tiesnesis.

C grupā trim komandām pēc pirmā apļa ir divas uzvaras un viens zaudējums - ''Cholet'', ''Tenerife'' un ''Darussafaka''. VEF pēc pirmā apļa ir zaudējusi visās trijās spēlēs, ieņemot pēdējo vietu grupā. Nākamo spēli klubs aizvadīs 21. novembrī, kad savā laukumā uzņems ''Cholet''.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-197120-...