Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Levandovskis: Ja parādīsim labāko sniegumu, tad mums nav no kā baidīties

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Levandovskis: Ja parādīsim labāko sniegumu, tad mums nav no kā baidīties
Roberts Levandovskis. Foto: AFP/Scanpix

Komentārus pirms gaidāmās 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēles Daugavas stadionā starp Latvijas un Polijas valstsvienībām snieguši Polijas izlases futbolisti, tostarp poļu lielākā zvaigzne Roberts Levandovskis.

Vācijas Bundeslīgas čempiones Minhenes "Bayern" līderis Levandovskis Polijas televīzijai atzina: "Es uzskatu, ka nākamajos divos mačos pret Latviju un Ziemeļmaķedoniju - aut. piez. mēs ne tikai labi nospēlēsim, bet, protams, iegūsim pilnu punktu komplektu. Mēs nevaram skatīties, pret kādām komandām spēlējam. Viss tiešām ir atkarīgs tikai no mums pašiem. Ja parādīsim labāko sniegumu, tad mums nav no kā baidīties."

31 gadu vecais uzbrucējs, kurš šās sezonas ievadā septiņos Bundeslīgas mačos guvis 11 vārtus, piebilda: "Es noteikti darīšu visu, lai gūtu vārtus Levandovskis sešos kvalifikācijas mačos iesitis tikai divreiz - aut. piez.. Taču ja vārtus gūs kāds cits, es priecāšos tāpat. Vissvarīgākais ir tas, lai mēs kā komanda izdarām to, kas mums jāizdara. Es ceru, ka nākamie mači liks aizmirst šos divus iepriekšējos rezultātus 0:2 zaudējums Slovēnijai un 0:0 neizšķirts ar Austriju. Zinām, kādā situācijā atrodamies un cik nepieciešami mums ir šie seši punkti."

"Man šķiet, ka neatkarīgi no tā, ko saku, es vienmēr to daru godprātīgi un tāpēc, ka es izlasei vēlos visu to labāko. Droši vien es vienmēr varētu spēlēt labāk. Un katrs futbolists vienmēr var spēlēt labāk. Es ceru, ka mēs visi izlasē ieradīsimies ar "tīrām" galvām un domām. Jo tikai no mums ir atkarīgs, kā mēs viens ar otru sadarbosimies laukumā un kādu rezultātu sasniegsim," uzsvēra Levandovskis.

Arī 27 gadus vecais Itālijas "A sērijas" kluba "Sampdoria" aizsargs Bartošs Berešiņskis bija apņēmības pilns: "Nākamajās divās spēlēs mūsu pienākums būs izcīnīt sešus punktus. Mēs priecāsimies kvalificēties Eiropas čempionātam, taču jāņem vērā, ka spēlēšana lielajos turnīros ir mūsu minimālais mērķis."

Savukārt savainotā "Sampdoria" pussarga Karola Linetija vietā izsauktais 27 gadus vecais Plockas "Wisła" pussargs Dominiks Fūrmans komentēja iespējamo atgriešanos laukumā Polijas izlasē: "Lai arī izlasē atgriežos pēc ilgāka pārtraukuma 2012. gadā Fūrmans balti-sarkano kreklā aizvadīja divas spēles - aut. piez., tomēr uzskatu, ka tieši šobrīd rādu savu labāko futbolu karjerā.Esmu piemērs tam, ka uz mūsu valstsvienību var tikt izsaukts futbolists, kurš nespēlē tajā pazīstamākajā klubā."

Polijas izlase joprojām ir G grupas līdere, taču tikai par diviem punktiem apsteidz Slovēniju un par trim - Austriju. Polija pret Latviju spēlēs desmitajā oktobrī Rīgā, Daugavas stadionā, un poļu mediji vēstīja, ka Polijas līdzjutēji sev atvēlētās biļetes viesu sektorā izpirkuši pāris stundu laikā.

Latvijas izlase "Euro 2020" atlasē pagaidām nav guvusi nevienu punktu, turklāt arī vārtu guvums pagaidām ir tikai viens (pretiniekiem sitot savos vārtos). Taču tieši pret Poliju bijusi pagaidām cerīgākā spēle, Varšavā zaudējot ar 0:2, tiesa, Polijas izlase tika pamatīgi kritizēta par savu slinko un nepārliecinošo sniegumu šajā mačā.

Izmantotie resursi:
https://eurosport.tvn24.pl/pilka-no...
https://sport.dziennik.pl/pilka-noz...
https://eurosport.tvn24.pl/najnowsz...

  +3 [+] [-]

, 2019-10-09 18:55, pirms 5 gadiem
Jums vispār nav par ko baidīties

  +5 [+] [-]

, 2019-10-09 19:07, pirms 5 gadiem
Ar piekto sastāvu nebūtu ko baidīties!

     [+] [-]

, 2019-10-09 19:18, pirms 5 gadiem
Tomēr Bayern Levandovskis!

  +4 [+] [-]

, 2019-10-09 19:34, pirms 5 gadiem
Droši Levandovska kungs varat spēlēt bez vārtsarga!... ja arī Latvijas izlases kāds spēlētājs pēkšņi ar bumbu nokļūs jūsu laukuma pusē( 💩)...
... nu tak, ja sitīs pa vārtiem, tad augstu virs tribīnēm!
Tākā droši varat spēlēt bez vārtsarga, to jau sen praktizē telpu futbolā!

  +2 [+] [-]

, 2019-10-09 19:42, pirms 5 gadiem
Spēlējot bez vārtsarga noteikti iekļūsiet Ginesa rekordu grāmatā!!!
👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑

  +2 [+] [-]

, 2019-10-09 19:45, pirms 5 gadiem
erred , 19:42, pirms dažām sekundēm
Spēlējot bez vārtsarga noteikti iekļūsiet Ginesa rekordu grāmatā!!!
>>>
Nu tas jau drusku par traku, bet ja kāds spēlētajs bērnībā un jaunībā poļiem ir drusku kastē stāvējis, tad ja viņi noņemtu vartsargu un to spēlētāju ieliktu kastē un attiecīgi jau no spēles sākuma būtu mazākumā - interesanti būtu paskatīties bukiju likmes šādā razkladā !

  -1 [+] [-]

, 2019-10-09 19:59, pirms 5 gadiem
Virslīga pret Bayern. Utt. Cerams ne 0-5!

  +2 [+] [-]

, 2019-10-09 20:25, pirms 5 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Jums vispār nav par ko baidīties
Pirmajā spēlē maz nelikās... tur ģērbtuvēs pie sienām ir Laizana bilde, kas šiem kājas drebina vēl šo baltu dienu!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja