Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Artūram Kuldam nepilnas 17 minūtes un zaudējums pret bijušo komandu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Artūram Kuldam nepilnas 17 minūtes un zaudējums pret bijušo komandu
Artūrs Kulda
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālās hokeja līgas 9. septembra vienīgajā spēlē Artūra Kuldas pārstāvētā Pekinas "Kunlun Red Star", kas aizvadīja pirmo maču savā laukumā, ar 1:4 piekāpās latvieša bijušajai komandai Helsinku "Jokerit".

Helsinku "Jokerit" rezultātu atklāja 33. minūtē, kad vairākumu realizēja Niklass Jensens. Uzvarējis iemetienu, viņš nonāca metiena pozīcijā, taču pirmo raidījumu atvairīja vārtsargs. Jensens tika pie vēl vienas iespējas un ar plaukstas metienu augšējā stūrī izvirzīja somus vadībā.

Pārsvaru izdevās dubultot 13 minūtes līdz pamatlaika beigām, un atkal tas notika neilgi pēc uzbrukuma zonā uzvarēta iemetiena. Ripa nonāca līdz Marko Antilam, kurš trāpīja tuvajā stūrī – 2:0.

Lai gan Pāvelam Vorobejam ar metienu no distances bez piespēles apturēšanas uzreiz izdevās samazināt laukuma saimnieku deficītu līdz minimumam, Helsinku "Jokerit" atguva pārsvaru, vārtsarga kļūdu izmantojot un izceļoties Anti Pilstrēmam. Viņš arī pielika punktu ar metienu tukšos vārtos – 4:1.

Artūrs Kulda, kurš spēlēja laukuma saimnieku otrajā aizsargu pārī, laukumā pavadīja 16 minūtes un 44 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu un bloķēja vienu metienu, kā arī izdarīja vienu spēka paņēmienu.

Pekinas "Kunlun Red Star" sezonu sāka ar septiņām spēlēm izbraukumā, tiekot pie piecām uzvarām un 14 punktiem, kas ļauj ieņemt ceturto vietu Austrumu konferencē. Pirms četrām dienām izdevās atstāt sausā Arta Ābola trenēto un aizsarga Kristapa Sotnieka pārstāvēto Toljati "Lada".