Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Sharks'' pirmā uzvara sezonā, ''Penguins'' pārtrauc ''Ducks'' uzvaru sēriju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Sharks'' pirmā uzvara sezonā, ''Penguins'' pārtrauc ''Ducks'' uzvaru sēriju
Sanhosē ''Sharks'' hokejisti. Foto: San Jose Sharks

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā 11 zaudējumu sēriju pārtrauca Sanhosē ''Sharks'', kas savā laukumā ar 2:1 pieveica Filadelifjas ''Flyers'', tādējādi izcīnot sezonas pirmo uzvaru. Citā spēlē otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja Pitsburgas ''Penguins'', kas sagādāja pirmo zaudējumu pēdējo septiņu spēļu laikā Anaheimas ''Ducks'' (2:0).

• Naktī uz trešdienu pirmo uzvaru Nacionālās hokeja līgas sezonā izcīnīja Sanhosē ‘’Sharks’’, kas savā laukumā ar 2:1 pārspēja Filadelfijas ‘’Flyers’’. Pirms tam 11 mačos pēc kārtas klubs bija zaudējis.

• ‘’Flyers’’ šonakt piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas un ceturto pēdējo piecu spēļu laikā. Tas tai ļauj atrasties 14. vietā Austrumu konferencē.

• Abos Sanhosē gūtajos vārtos piedalījās Entonijs Duklē, kurš pirmā perioda otrajā minūtē izvirzīja klubu vadībā, bet otrā perioda beigās rezultatīvi asistēja Viljamam Eklundam otro vārtu guvumā. Sezonas griezumā Duklē trīs vārti un divas rezultatīvas piespēles.

• Vārtos veiksmīgi spēlēja Makenzijs Blekvuds, kurš atvairīja 38 no Filadelfijas ‘’Flyers’’ izdarītajiem 39 metieniem.

• Otro uzvaru pēc kārtas šonakt izcīnīja Pitsburgas ‘’Penguins’’, kas pārtrauca Anaheimas ‘’Ducks’’ sešu uzvaru sēriju (2:0).

• Sezonas sestos vārtus iemeta Pitsburgas kapteinis Sidnijs Krosbijs, to paveicot trešā perioda beigās. Savukārt pirmā perioda vidū ‘’Penguins’’ vadībā izvirzīja Radims Zohorna, kuram tie bija trešie vārti sezonā.

• Spēli ‘’Penguins’’ vārtos sāka Tristans Džerijs, bet otrās trešdaļas beigās pēc metiena trāpīšanas pa viņa seju Džerijam spēle noslēdzās. Viņa vietā atlikušo maču nospēlēja Magnuss Helberjs, kurš atvairīja visus 11 pretinieku izdarītos metienus. Pirms nomaiņas Džerijs bija ticis galā ar 21 ‘’Ducks'' metienu.

• Sezonu ‘’Penguins’’ gan sākusi neveiksmīgi. Pagaidām izcīnītas piecas uzvaras 11 spēlēs, kas dod priekšpēdējo vietu Austrumu konferencē.

NHL spēles 8.novembrī

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Hurricanes - Sabres3:2 PCanadiens - Lightning3:5
Islanders - Wild2:4Rangers - Red Wings5:3
Blues - Jets2:5Coyotes - Kraken4:3 PM
Flames - Predators4:2Ducks - Penguins0:2
Avalanche - Devils6:3Sharks - Flyers2:1

     [+] [-]

, 2023-11-08 12:10, pirms pusgada
Kaut kā Tortorellas sistēmas vairs NHL nestrādā. Gaidu, kad Flyers sāks lidot.

     [+] [-]

, 2023-11-08 13:01, pirms pusgada
guntis86 rakstīja: Kaut kā Tortorellas sistēmas vairs NHL nestrādā. Gaidu, kad Flyers sāks lidot.
Šosezon vēl nesagaidīsim, tas toč`