Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Džonsons: "Mēs uzlabojam pretinieku vārtsargu statistikas rādītājus"

Jānis Celmiņš

Džonsons: "Mēs uzlabojam pretinieku vārtsargu statistikas rādītājus"
Džeimijs Džonsons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

„Mums ir pamatīgas problēmas ar savu momentu realizāciju. Sajūtas pēc šī mača ir briesmīgas. Esam ļoti neapmierināti ar rezultātu. Mums iespējas ir. Izveidojam daudz vārtu gūšanas momentus, bet nekādi nespējam tos izmantot,” pēc kārtējā Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) mača, kurā tika zaudēts (0:1) Čerepovecas „Severstal” pauž Rīgas „Dinamo” uzbrucējs Džeimijs Džonsons.

Hokejists atzīst, ka spēlētājiem vieglāk nekļūst, jo spiediens uz komandu pieaug ar katru nākamo spēli. „Spiediens pieaug, gan no līdzjutējiem, gan pašiem šīs negatīvās emocijas krājās. Tādi brīži darbu vieglāku nepadara. Ir smagi. Ir jāatgūst pārliecība pār saviem spēkiem. Mēs varam iemest! Domāju, šobrīd komandā ir vismaz divdesmit spēlētāju, kuriem nav šīs pārliecības. Visas problēmas slēpjas galvā. Mums ir jāatrod veids, kā celt šo pārliecību. Ir jābūt nepiekāpīgākiem. Nebūs pārliecības, nebūs vārtu. Un tā ir šī brīža lielākā problēma,” uzskata Džonsons.

Vaicāts vai iepriekš, karjeras laikā, spēlētājs piedzīvojis līdzīgus brīžus, hokejists atbild apstiprinoši. „Jā, es atceros, ka ir bijuši līdzīgi gadījumi. Šis ir tas laiks, ko patiešām nav patīkami piedzīvot. Vienīgais, ko Tu vari darīt ir smagi strādāt. Lien nekaunīgi uz vārtiem, varbūt sanāk arī epizodes, kurās ir iesaistīti kulaki, bet, ja tas spēj pacelt emocijas, tad ir jādara netīrais darbs. Tu nekad nedrīksti piekāpties! Principā ir smagi jāstrādā un jāspēlē pēc iespējas vienkāršāk. Nav jāizdomā jauns hokejs. Es to šovakar centos darīt – spēlē vienkārši, ej uz vārtiem, traucē vārtsargam, nosedz viņam skatienu,” saka hokejists, kurš vakardienas spēli sāka komandas otrajā maiņā kopā ar Miku Indraši un Aleksandru Žirū.

„Līdz šim esam tā komanda, kura savu pretinieku vārtsargam sagādā mača pirmās zvaigznes statusu. Pret katru komandu, kuru spēlējam, mēs uzlabojam viņa statistikas rādītājus. Vajadzētu būt otrādi. Un tas ir ļoti nomācoši. Tā tam nevajadzētu būt,” pauž Džonsons.

Izmantotie resursi:
Sākums - dinamoriga.lv

 +12 [+] [-]

, 2012-10-08 09:10, pirms 12 gadiem
pareizi jau vins saka!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-10-08 09:34, pirms 12 gadiem
Teemu Saxon rakstīja: nekas, ieskriesies komanda.. Uzvaras nāks, un kauss būs mūsu
Pagaidām mūsu Dinamo ir kā ievainots koijots, īsts nezvērs, kad celsies, tad visus saplosīs bez žēlas Atliek tikai nokaitināt līdz galam
+
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2012-10-08 09:39, pirms 12 gadiem
A,ko lai saka Minskas D.fani ar saviem daudzajiem leģionāriem.Ar tādu sastāvu,kāds ir Dmn.vajadzēja būt tabulas priekšgalā.

  +1 [+] [-]

, 2012-10-08 09:39, pirms 12 gadiem
Es to visu laiku saku,ka problēma ir galvā,un Džonsons to apstiprina.Jāstrādā psihologam vai jāmaina kapteinis. Kautkas tur nelimejas kopā. Kautiņš nelīdzēja,jo bija pat ātru.nez kā būtu,ja tas būtu noticis pēdējā periodā.Laiku atpakaļ nepagriezīsi.Kautkur tas viss klibo,galvās. Un beidziet nolikt treneri.Viņš nav bērnudārza audzinātāja kam jāmāca sildot,mest un ta un joprojām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-08 10:21, pirms 12 gadiem
Ir jau šosezon KHL bijis mačs, kas beidzas 0:0, tā kā ne jau mūsējiem vien tās problēmas. Piekrītu tiem, kas saka - pārsvarā pārāk primitīvi spēlējam, parādītas piespēles, maz māņkustību, parādīti metieni. It kā uzbrūkam daudz, metam pa vārtiem, bet nekā... Un, ja vēl pretinieks uzliek liela auguma vārtsargu, kam uzvārds sākas ar "K", tad vispār izredžu nav
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-10-08 10:32, pirms 12 gadiem
Sarkanais Skorpions rakstīja: Man vairs interesē tikai viens. Kādi rezultāti būs pret top 6 spēcīgākajām KHL komandām
Tici man, būs apmēram tas pats ja ne labāk. Tā tas ir bijis vienmēr, ka pret top komandām ir cita atdeve. Bet nu tad jau redzēs...

     [+] [-]

, 2012-10-08 10:59, pirms 12 gadiem
Jazvana muhsanam uz irānu,lai veic kādu rituālu. nu ko vēl piebilst???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-08 11:17, pirms 12 gadiem
Vai tad Magņitka ar visu Malkinu spēlē ideāli.Pakāsa vājam Metalurgam.

  +2 [+] [-]

, 2012-10-08 11:24, pirms 12 gadiem
Viens un Divi rakstīja: Aizpagājušā vai pagājušā sezona jau arī bija katastrofāla, ka bija tie 10 zāģi pēc kārtas vai! Šeit līdzīgi, uz beigām, kad pakaļa sāks svilt aizies spēle.
pārāk fantazēt un dramatizēt nevajag.bija 8 zaudējumi nevis 10,bet,protams sezona vēl ir glābjama,vienīgi daudz laika nav palicis.ja rīt zaudējam Minskai un nākošās trīs spēles,kas ir diezgan ticami,jo visi zin kā mēs spēlējam izbraukumā,tad gan var sanāk sūdi,jo varam tad atpalikt no 8 vietas par kādiem 15 punktiem,un neticu,ka mūsējie spēs tos atgūt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-08 11:43, pirms 12 gadiem
Hmm, bet tad, tai galvā vajag nolikt par mērķi nevis metienu vārtu virzienā, bet to bērnu vecuma treniņu dēli, kur caurumi ir stūros un aptuveni starp vārtsarga kājām...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-08 12:12, pirms 12 gadiem
udrob4iks rakstīja: viss ir parezi,ta4u iemanias,gutas sados treninios nav realizejamas pie Pekas antihokeja,kad elementari nosezas dyhalka un trukst speka koncentracijai uzbrukuma noslegumos tagad es saprotu,no kurienas radas Cipulia"fenomens" pagajuso gadu 4alis elementari parcentas,pildot Pekas trulos noradijumus daudzi saka,ka VISAS KHL komandas spele Pekas stilu,kaut gan patiesiba ta nav citi treneri pielieto ta saucamo RACIONALU SPEKA SADALISANAS politiku, un neliek skriet pa galvu pa kaklu,sisties un bakstities epizodiski JA,bet ne PASTAVIGI,tur ta starpiba marafonists taks neskries sprinta atruma,un udeni ar elektroenergiju jus ari pietaupat majas tapat ari ir ar spekiem uz laukuma,kuri nav no gumijas vajag ieslegties tad kad VAJAG,un atslabinaties tad kad VAR,un viss bus ka vajag
Atbildi man uz jautājumu, kā profesionālim var kaut kas nosēsties? Viņš ar sportu naudu pelna vai ir vidējais fizkultūrietis? Kāda duhalka?
2. Kuram liek pa galvu, pa kalu skriet, tapēc jau tev ir jāievēro zīmējums, taktika, standarti, ietrenētas situācijas, nevis pa kaklu jāskrien pajkaļ ripai kā mazam sunītim ap mantiņu.
Piedod, bet man nav un nekad nebūs saprotams, kā profesionālim var jau nto sezonu pietrūkt spēka? Epizodiski - jā, bet ne jau no pirmās līdz pēdējai spēlei.
Tad, jāiet sēdēt birojā, un nav ko izvēlēties tādu profesiju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-08 12:39, pirms 12 gadiem
atpakaļ vecās maiņas un būs vismaz prieks skatīties!

     [+] [-]

, 2012-10-08 12:42, pirms 12 gadiem
ar uzbrukumu un vairākumu jau viss bija kārtībā,ar aizsargiem un centriem,kam jāpiepalīdz tā švakāk////...kādēī izjauca-nesaprotu?

  +1 [+] [-]

, 2012-10-08 12:57, pirms 12 gadiem
udrob4iks rakstīja: elementari,Vatson! ne jau nosesties pavisam,bet tik daudz,lai pietiktu kliudam raidot ripu paris centimetrus ne tur kur vajag Peka nemak lietderigi izmantot speku sadalijumu,liekot darit pilnigi nevajadzigas darbibas hokeja visu vajag darit SABALANSETI,gan skriet,gan apstaties,padomat,atri pienemt pareizo lemumu,tam visam ir nepieciesams IETAUPITS speks ta4u tai vieta ir lioti daudz liekas neproduktivas darbibas,konkreti kadas,es tev varetu paskaidrot, ja kopa verotu speli,klikskinatu uz pauzem,un siki detaleizti apsrpiestu visas nianses tici man,tur ir daudz lazas, brakia un elementaras trenera nekompetences, ko es varetu tev paradit sada veida
Nu neviens man nepārliecinās, ka pie cita hokeja stila izspēles, šie koku roku īpašnieki pēkšņi sāks mest devenās nevis vēderos, 20 cm virs ledus, pār kājsargu, nevis pa ledu un starp kājām (kas ir vienīgais, kā vispār kāds no mūsējiem var iemest.)
Kāda noskriešanaš? Ko tu stāsti, ātrākais spēlētājs laukumā ir ripa, ja ir tik tizlas rokas, ka nespēj iedot/uzņemt piespēli, tad diemžēl ir jāskrien un jāvaino Peka, ka redz viņš lika pēc ripas skriet - ak tu riebīgais, iedomājies, hokejistam jāskrien pa laukumu - kur kkas tāds ir redzēts? Gripi teikt, ka Peka liek no vārtiem līdz sarkanai līnija slidsolī nodesot, nevis vienu divas piespēles izdarīt? Peka liek uzbrukuma zonā gar apmalēm mīcīties, no kurienes nav iespēja gūt vārtus, nevis uz vārtu priekšu līst, lai arī pretinieka komandu nogurdinātu? Peka spēlē vienu no elementārākajiem hokejiem, kāds ir iespējams. Ātra pāreja uzbrukumā, vienkārši iemetieni zonā, metieni un cīņa par atlekušajām ripām, vienīgais, kas tur ir vajadzīgs, mazliet vairāk kā visi ir raduši - fiziskais. Bet tā Rīgai ir problēma jau 5 gadu, ar vai bez Pekas.
Esi redzējis, ka'Dinamo uzņem tālaš piespēles? Viņi nemaz necenšas viņas uzņemt, galvenais pieskarties ripai, bet redz, pēc tam jau jaškrien pakaļ ripai (lieka piepūle), bet ko darīt - Peka noteikti lika piespēles uzņemt tā, ali ripa atlec kā no betona sienas, citādi jau nebūs liekās kustības un liekās skraidīšanas.

Lai man kā nepatiktu Miķelis Rēdlihs, bet viņs no diviem metriem varēja arī pār vārtysarga plecu iemest. Mūsu spēlētāji vnk neprot strādāt, neprot attīstīt savu meistarību individuāli. Domā tie 19 gadīgie krieveļi pēc spēlēm pa twitteri dzīvojas?

  +1 [+] [-]

, 2012-10-08 13:06, pirms 12 gadiem
udrob4iks rakstīja: elementari,Vatson! ne jau nosesties pavisam,bet tik daudz,lai pietiktu kliudam raidot ripu paris centimetrus ne tur kur vajag Peka nemak lietderigi izmantot speku sadalijumu,liekot darit pilnigi nevajadzigas darbibas hokeja visu vajag darit SABALANSETI,gan skriet,gan apstaties,padomat,atri pienemt pareizo lemumu,tam visam ir nepieciesams IETAUPITS speks ta4u tai vieta ir lioti daudz liekas neproduktivas darbibas,konkreti kadas,es tev varetu paskaidrot, ja kopa verotu speli,klikskinatu uz pauzem,un siki detaleizti apsrpiestu visas nianses tici man,tur ir daudz lazas, brakia un elementaras trenera nekompetences, ko es varetu tev paradit sada veida
P.S.
Kas puikiem vairākumā liek noskrieties? 2 minūtes gar apmali sapsēlējoties 5 pret 3? Kur viņiem tas nogurums tāds radies, ka knapi divi metieni sanāk?
Vļereiz, tas nav nogurums, tā ir meistarība. Bet to var uzlabot tikai ar darbu.
Varbūt kādreiz viesnīcā guļot džekiem nevis uzreiz pie laptopiem ķerties, bet varbūt kādu grāmatu izlasīt, palīdzēs prātu pakustināt, vārdu krājumu uzlabot, smadzeņu darbību pastimulēt, iespējams kādu iekšēju spēku vai pārliecību atklāt, dzīvē noderēs, degradējot savu ikdienu, darbā izaugsmi nepanākt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-08 15:01, pirms 12 gadiem
udrob4iks rakstīja: interesanti,kapec tev Mikelis nepatik? ir vairaki diskutejami simpatiju un antipatiju objekti,tadi ka Sprukts, Cipulis,Bukarts,Lavins bet kas tad Mikelim vainas? it seviski tad kad vins pie mums speleja manuprat,vins ir viens no nedaudzajiem, kurs bija arpus publiskas kritikas un nosodijumiem
Nav iepaticies pēc rakstura un dažām īpašībām, kuras paratsi vērtēju augstāk nekā citas, bet kā hokejists - parasti novērtēju viņa parsmes diezgan augstu, viens no tiem, kurš spēj (kaut kādā līmenī) individuāli mainīt spēles ritējumu, lai gan kaitina, veids, kā viņš izdara spēka paņēmienus.. prakstiski 50% noraidījums, jo izmanto rokas, nevis plecu, augumu.
Par publikas nosodījumiem - atceries olimpiādi?

     [+] [-]

, 2012-10-08 15:11, pirms 12 gadiem
es domaju ka musejie paradis visu to labako. tikai japaciesas.

es ticu ka viena spele iekritis tam maisa gals bus vala.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-08 19:03, pirms 12 gadiem
Teemu Saxon rakstīja: nekas, ieskriesies komanda.. Uzvaras nāks, un kauss būs mūsu
Pagaidām mūsu Dinamo ir kā ievainots koijots, īsts nezvērs, kad celsies, tad visus saplosīs bez žēlas Atliek tikai nokaitināt līdz galam
nedirs dināmo ir vāja un nestabila komanda. Pietiks žēlot un atlikt uzvaras..

     [+] [-]

, 2012-10-08 20:12, pirms 12 gadiem
Mēs par jums Dināmo jums viss izdosies