Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Klops: "Mūsu nākamie pretinieki noteikti nevar pārstāt smieties"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops: "Mūsu nākamie pretinieki noteikti nevar pārstāt smieties"
Jirgens Klops. Foto: IMAGO/Pro Sports Images/Scanpix

Trešdienas vakarā kaunu Čempionu līgā piedzīvoja Anglijas vicečempione "Liverpool", kas viesos ar 1:4 atzina "Napoli" pārspēku, un rezultāts varēja būt vēl nepieklājīgāks. Komandas galvenais treneris Jirgens Klops bija spiests atvainoties līdzjutējiem un secināja, ka jāmeklē atbilstošāka taktika.

"Izskatās, ka mums no jauna jāizgudro sava spēle. Trūkst tik ļoti daudz elementu, un jautrākais ir tas, ka situācija jāuzlabo Premjerlīgas un Čempionu līgas laikā," pikts pēc zaudējuma bija Jirgens Klops. "Liverpool" aizsardzība tika pārvērsta drupās, un mājinieki neizmantoja vēl virkni momentu – gan nerealizēta pendele, gan neiesists praktiski tukšos vārtos.

"Sestdien mums ir jāspēlē pret "Wolves". Ja viņi redzēja spēli, tad noteikti nevar beigt smieties. Viņi noteikti domā, ka nebūs labāka brīža, lai spēlētu pret "Liverpool". Es varu tikai piekrist. Taču – mums jāsameklē labāks plāns, lai būtu krietni labāki principā visos elementos," briesmīgo sniegumu Neapolē komentēja Klops.

Klops pēc spēles devās pie fanu sektora, lai atvainotos komandas līdzjutējiem, kuri mēroja ceļu uz Itāliju.

Spēle nav vedusies arī Premjerlīgā, un jaunās sezonas ievadā "Liverpool" visos turnīros kopā uzvarējusi tikai divās no septiņām spēlēm, turklāt viens panākums izcīnīts kompensācijas laika astotajā minūtē.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/wolves...

  -1 [+] [-]

, 2022-09-08 16:49, pirms 2 gadiem
"Kāpēc Fiorentina vietā mēs šovakar nevarētu spēlēt pret Liverpūli? Būtu droši trīs punkti," tauta reaģēja Rīgā.

     [+] [-]

, 2022-09-08 21:58, pirms 2 gadiem
M rakstīja: "Kāpēc Fiorentina vietā mēs šovakar nevarētu spēlēt pret Liverpūli? Būtu droši trīs punkti," tauta reaģēja Rīgā.
..jā, kā tad. viņi jau nebija slikti, vien dažas paviršas kļūdas, kas maksāja vārtu zaudēšanu. paši jau arī labi uzbruka, tikai Napoli vārtsargs bija varonis. līdzīgi kā ČL finālā Kurtuā. šoreiz gan arī stadions pie vainas. neiet viņiem tur un viss.