Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Rubīns: "Gatavojāmies, it kā spēlētu pret Kanādu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rubīns: "Gatavojāmies, it kā spēlētu pret Kanādu"
Kristiāns Rubīns un Gints Meija
Foto: AFP/Scanpix

Pārliecinošajā uzvarā ar 5:0 pret Dienvidkoreju pie sava pirmā punkta pasaules čempionātā tika debitants Kristiāns Rubīns, kurš rezultatīvi asistēja Gintam Meijam uzvaras vārtos. "Pats biju šokā par viņu uzbrucēju ātrumu," sarunā ar portālu Sportacentrs.com norādīja 20 gadus vecais Rubīns.

"Diezgan grūti," spēlēšanu pret komandu, kurā nav zināms neviens hokejists, komentēja Kristiāns Rubīns. "Nezinājām, ko sagaidīt. Kad pretī nāk Amerika un Kanāda, zini, ka būs ātrums, rokas, Konors Makdeivids. Šeit bija mazliet grūtāk – nezinājām nevienu hokejistu. Neko, komanda gatavojās tā, it kā spēlētu pret Kanādu. Tā arī ir jāspēlē visi mači."

"Pārsteidza, cik ātri bija viņu mazie uzbrucēji. Cik ātri slido. Pats biju šokā. Visādi citādi parasta komanda. Mēs bijām labi, nospēlējām kā komanda, metām pa vārtiem un sametām," teica aizsargs. "Domāju, ka trešajā trešdaļā par daudz mēģinājām izdarīt kaut kādas lietas. Mums tie goli nāca no viegliem metieniem, cīņas vārtu priekšā. Labi, Meija individuālo parādīja. Spēle kā spēle. Pretī nāca Koreja, bet gatavojāmies kā jebkurai citai komandai. Domāju, ka izdarījām to, ko no mums gaidīja, un uzvarējām.

Rubīns ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Latvijas izlasei atklāt spēles rezultātu, tomēr piemiņas ripu viņš nav nepaņēma – tādā veidā tiekot atzīmēti tikai pirmie vārtu guvumi. "Kad iemetīšu, tad paņemšu," teica Rubīns. "Vairāk jāmet pa vārtiem, tad varbūt ielidos iekšā. Bez metieniem jau neiemetīsi."

"Viņi dega ar 0:4. Droši vien, ka saprotu," pretinieku netīro spēles stilu komentēja Rubīns. "Grib lauzt spēli, grib mūs uzvilkt virsū un dabūt sev vairākumus. Lai gan pret somiem no mums tādu gājienu nebija tik daudz. Domāju, ka čempionātā būs vēl daudz spēļu, kurās dedz un gribi dabūt tā, lai iniciatīva pāriet tavai komandai."

Rubīns laukumā pavadīja 15 minūtes un 20 sekundes, kas viņam šajā čempionātā bija ilgākais spēles laiks. Iepriekšējos mačos 20 gadus vecais aizsargs tika pieteikts kā septītais, bet šoreiz viņš bija iekļauts trešajā maiņā blakus Ralfam Freibergam. "Domāju, ka arī pret Norvēģiju tīri labi nospēlēju," uz jautājumu, vai šī bija viņa labākā spēle turnīrā, atbildēja Rubīns. "Šoreiz bija trīs punktu uzvara, bet priecīgāks biju par Norvēģijas maču, jo tur izcīnījām divus vārtus. Degām, bet atspēlējāmies. Cerams, ka labākās spēles tikai priekšā."

  +2 [+] [-]

, 2018-05-08 22:24, pirms 6 gadiem
Es uz 20 eiro, ka ASV un Kanādai mēs točna pakāsīsim. Mums jāvinē Vācija vai Dānija, šim komandām ir izradze mums tikt uz 4/Finālu.

     [+] [-]

, 2018-05-08 22:26, pirms 6 gadiem
Vajag tikai sargāt vārtus, labu aizsardzību, un domāt ar bašku.

  +4 [+] [-]

, 2018-05-08 23:10, pirms 6 gadiem
Hockey46countries rakstīja: Vajag tikai sargāt vārtus, labu aizsardzību, un domāt ar bašku.
Vajag tikai iemest pa vieniem vārtiem vairāk kā pretinieki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-05-09 10:58, pirms 6 gadiem
No si dzeka gribetos lielaku speka speli redzet, augums to lauj.

     [+] [-]

, 2018-05-09 11:52, pirms 6 gadiem
Hockey46countries rakstīja: Es uz 20 eiro, ka ASV un Kanādai mēs točna pakāsīsim. Mums jāvinē Vācija vai Dānija, šim komandām ir izradze mums tikt uz 4/Finālu.
Skaties, ka mūsu letiņi nepaņem Ameriku. Un tad būs Tev rip Money :d

     [+] [-]

, 2018-05-09 13:30, pirms 6 gadiem
Ja,būs motivācija visiem,šo spēli vinēt,tad viss ir iespējams,uz jaunajiem speletājiem var gadīties,kad viņi gribēs sevi peirādit Amerkāņiem!
https://www.youtube.com/watch?v=wjs...