Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Dnipro" izglābjas no zaudējuma Neapolē, "Sevilla" pārliecinoši uzveic "Fiorentina"

"Dnipro" izglābjas no zaudējuma Neapolē, "Sevilla" pārliecinoši uzveic "Fiorentina"
Foto: SIPA/Scanpix

UEFA Eiropas līgā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla spēles. "Sevilla" savā laukumā ar 3:0 uzveica "Fiorentina", bet "Napoli" izlaida uzvaru pār "Dnipro" (1:1).

Jau no pirmajām minūtēm "Napoli" lieliem spēkiem metās uz priekšu. Piektajā minūtē "Dnipro" aizsargi apturēja Kristiānu Madžo, bet piecas minūtes vēlāk Lorenco Insinje sita garām viesu vārtiem. Pirmajās 20 minūtēs "Napoli" vairākas reizes apdraudēja Denisa Boiko sargātos "Dnipro" vārtus, bet līdz puslaika beigām Ukrainas kluba futbolisti spēja atvirzīt spēli no saviem vārtiem.

"Napoli" uzbrukuma centieni tika atalgoti ar ātriem vārtiem otrā puslaika sākumā – pēc stūra sitiena izcēlās Davids Lopess, kuram tie bija pirmie vārti "Napoli" rindās kopš pārcelšanās no spāņu "Espanyol" 2014. gada vasarā. Nākamajās 10 minūtēs mājiniekiem bija trīs izcilas iespējas dubultot pārsvaru, tomēr Boiko un "Dnipro" aizsardzība izturēja spiedienu. 27 gadus vecais ukraiņu vārtsargs vairākas reizes glāba savu komandu no vārtu zaudējuma, un "Dnipro" laukuma spēlētāji 80. minūtē izlīdzināja rezultātu. Pēc Artjoma Fedecka centrējuma precīzi nospēlēja uz maiņu nākušais Jevgēņijs Seļezņovs – 1:1. "Napoli" metās atgūt uzvaru, tomēr nespēja un varēja vien nožēlot virkni neizmantoto iespēju spēles gaitā. Mačs noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu (1:1).

Arī otrajā spēlē sākums labāks padevās itāļu klubam, tiesa, "Fiorentina" sākumsastāvā jau sestajā Eirokausu spēlē pēc kārtas nebija neviena Itālijas futbolista (rezervē tikai viens)... Piektajā minūtē Mario Gomess neizmantoja labu iespēju izvirzīt viesus vadībā, un turpinājumā "Sevilla" atguvās. Jau 13. minūtē vārtus varēja gūt Karloss Baka, bet četras minūtes vēlāk "Sevilla" atklāja rezultātu – pretuzbrukumā precīzs bija Aleiksa Vidala sitiens. Arī atlikušajā pirmā puslaika daļā komandas radīja virkni momentu, nedaudz labāk uzbrukumā darbojoties viesiem. Pēc pirmajām 45 minūtēm esošā čempione "Sevilla" saglabāja vadību (1:0).

Otrā puslaika sākumā "Fiorentina" turpināja uzbrukt, bet ātri vien ielaida otros vārtus – vēlreiz precīzs bija Vidals. Viesi nedaudz piebremzēja savu ofensīvu, bet 75. minūtē trešos vārtus guva tikko uz maiņu nākušais Kevins Gameiro. "Sevilla" otrajā puslaikā darbojās pārliecinošāk un varēja gūt vēl kādus vārtus, bet mačs noslēdzās ar pietiekami drošo 3:0 spāņu kluba labā.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

  +2 [+] [-]

, 2015-05-08 00:11, pirms 9 gadiem
La liga tas ir spēks !

  +3 [+] [-]

, 2015-05-08 00:11, pirms 9 gadiem
Izskataas, ka Napoli speeleetaajus atkal gaida iesleegsana klubaa ;D

     [+] [-]

, 2015-05-08 00:12, pirms 9 gadiem
Fiorentina nepatiikami paarsteidza,biju gaidiijis kaut ko vairaak,pirmajaa puslaikaa veel bija kaut kaadas iespeejas,bet nu otrajaa Sevilja vienkaarshi paarbrauca paari

  +1 [+] [-]

, 2015-05-08 00:14, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: Fiorentina nepatiikami paarsteidza,biju gaidiijis kaut ko vairaak,pirmajaa puslaikaa veel bija kaut kaadas iespeejas,bet nu otrajaa Sevilja vienkaarshi paarbrauca paari
lai kā kepkām nepatiktu,La liga ir stiprākā līga pasaulē !

  +2 [+] [-]

, 2015-05-08 00:15, pirms 9 gadiem
Napoli rādīja neticami skaistu futbolu, bez apstājas uzbrukumi un Dnipro GK šodien nācās smagi pasvīst lai turētu komandu spēlē. Žēl, ka aklais līnijtiesnesis nepamanīja, ka abi Dnipro uzbrucēji bija metru Offsidā, kad tika gūti vārti.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-08 00:16, pirms 9 gadiem
zigmārs112 rakstīja: lai kā kepkām nepatiktu,La liga ir stiprākā līga pasaulē !
super subs Gameiro atkal izdariija savu darbu,shoreiz ar pirmo pieskaarienu

  -2 [+] [-]

, 2015-05-08 00:17, pirms 9 gadiem
par Fiorentina nebrīnos, līgā viņiem arī pēdējā laikā daudzi zāģi pret vājām komandām. Defs nav līmenī.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-08 00:18, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: super subs Gameiro atkal izdariija savu darbu,shoreiz ar pirmo pieskaarienu
Emeri ļoti kruts treneris,ja brīnumu nebūs tad viņam jau otrais fināls EL

  +2 [+] [-]

, 2015-05-08 00:37, pirms 9 gadiem
Sevilla ļoti spēcīgi nospēlēja, 2.puslaikā vienkārši pārbrauca pāri. Arī šogad ir liela iespēja, ka abus eirokausus paņems la ligas klubi.

Attiecībā uz otro spēli. Žēl Napoli. Viņi bija pelnījuši uzvarēt, nesaprotu, kā līnijtiesneši neredzēja tik acīmredzamu aizmuguri. Bet nu cerams, ka Ukrainā Napoli izdosies uzvarēt. Gribētos redzēt finālu Sevilla-Napoli. Būtu ļoti interesanti, nēmot vērā arī to, ka Neapoles komandā spēlē trīs Real bijušie futbolisti, tai skaitā Iguains.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-08 01:03, pirms 9 gadiem
Altemix rakstīja: Sevilla ļoti spēcīgi nospēlēja, 2.puslaikā vienkārši pārbrauca pāri. Arī šogad ir liela iespēja, ka abus eirokausus paņems la ligas klubi.

Attiecībā uz otro spēli. Žēl Napoli. Viņi bija pelnījuši uzvarēt, nesaprotu, kā līnijtiesneši neredzēja tik acīmredzamu aizmuguri. Bet nu cerams, ka Ukrainā Napoli izdosies uzvarēt. Gribētos redzēt finālu Sevilla-Napoli. Būtu ļoti interesanti, nēmot vērā arī to, ka Neapoles komandā spēlē trīs Real bijušie futbolisti, tai skaitā Iguains.
Te nu jāpiekrīt - neticami, ka šāda aizmugure netiek pamanīta... Domāju gan, ka Napoli paņems spēli izbraukumā, jo tomēr komanda ir daudz meistarīgāka un protams kaut kas jādara Iguainam, kurš lai arī ir slavens ar momentu nerealizēšanu, parasti ar trešo piegājienu bija iekšā, šoreiz nekā.... tad jau Ukrainā lai iesit. Finālu gribētos rezultatīvu... un tāds būs iespējams tikai tiekoties Sevilla ar Napoli.

     [+] [-]

, 2015-05-08 02:48, pirms 9 gadiem
Ljoti gruuti spriest par Dnipro! Laba komanda!
Maajaas laikam dnipro gaida uzvara

     [+] [-]

, 2015-05-08 07:44, pirms 9 gadiem
zigmārs112 rakstīja: La liga tas ir spēks !
kas balstās uz kredītiem un parādiem tas tavs spēks

  +1 [+] [-]

, 2015-05-08 09:12, pirms 9 gadiem
zigmārs112 rakstīja: lai kā kepkām nepatiktu,La liga ir stiprākā līga pasaulē !
tikai problēma tāda ka pati līga šobrīd ir pārtraukta

  +1 [+] [-]

, 2015-05-08 09:18, pirms 9 gadiem
Tikko noskatījos Napoli pre Dnipro vārtu guvumus. nesaprotu kā varēja ieskaitīt Dnipro vārtus, ja tas kurš iesita bija aizmugurē? Kāda jēga no tiesneša kas stāv aizvārtiem 5 metrus no viņa 2 Dnipro spēlētāji atrodas aizmugurē piespēlēs brīdi viens no viņiem iesit. Tiesnesi stāv un bolās.

     [+] [-]

, 2015-05-08 10:46, pirms 9 gadiem
Iggijs rakstīja: Tikko noskatījos Napoli pre Dnipro vārtu guvumus. nesaprotu kā varēja ieskaitīt Dnipro vārtus, ja tas kurš iesita bija aizmugurē? Kāda jēga no tiesneša kas stāv aizvārtiem 5 metrus no viņa 2 Dnipro spēlētāji atrodas aizmugurē piespēlēs brīdi viens no viņiem iesit. Tiesnesi stāv un bolās.
Ukraiņiem taču ir jāsaņem pilns Eiropas atbalsts! :/

     [+] [-]

, 2015-05-08 11:32, pirms 9 gadiem
Dnipro ničs uzskatu tikpat liels pārsteigums kā Juves tik tālu tikšana ČL un uzvara pirmajā 1/2 mačā...

Ja Napoli džeki atkal negrib dzīvot treniņbāzē, izbraukumā kā minimums jāgūst viena banka, ja nē - nu tad Dnipro finālā un tas būs viens liels, trekns "watafak".