Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Traktor" uzbrucējs Kuzņecovs: "Paši vainīgi, ka zaudējām"

Jānis Pārums

"Traktor" uzbrucējs Kuzņecovs: "Paši vainīgi, ka zaudējām"
Jevgeņijs Kuzņecovs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Pēc Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pirmās finālspēles starp Maskavas "Dynamo" un Čeļabinskas "Traktor" (2:1) komandām savos iespaidos dalījās abu komandu uzbrucēji.

"Pirmā spēle, kā vienmēr, nav tā vieglākā. Sākam tikai pielāgoties, lai gan pret pretinieku, protams, attiecamies ar cieņu. Finālā nejaušu komandu nav. Priecājos, ka pirmajā spēlē viss izvērtās labvēlīgi mums, lai gan vienkārši nebija. "Traktor" – labs jaunības un pieredzes apvienojums, uzticama aizsardzība un talantīgi uzbrucēji. Turklāt gandrīz visi ir Čeļabinskas hokeja skolas audzēkņi," pretiniekus pēc pirmā mača uzslavēja "Dynamo" uzbrucējs Konstantīns Gorovikovs.

Savukārt viens no "Traktor" līderiem Jevgeņijs Kuzņecovs atzina: "Neveiksmīgi ielaidām vārtus spēles sākumā, tas nedaudz salauza mūsu spēli. Taču trešajā periodā "Dynamo" mums atdeva divas zonas – mūsu un vidējo. Tad spēlēt kļuva krietni vieglāk, daudzas lietas sāka izdoties, tikai vārtu gūšanas momentus mēs neizmantojām. Paši vainīgi, ka zaudējām. Redzams, ka "Dynamo" ir ļoti spēcīgs klubs, visi spēlē ļoti asi, uz pārkāpumu robežas. Pret tādu komandu spēlēt ir interesanti. Esmu pārliecināts, ka visas spēles sērijā būs lieliskas."

Gagarina kausa izcīņas otra finālspēle notiks jau šovakar plkst. 18:30 Maskavā. Pēc tam divas spēles tiks aizvadītas Čeļabinskā. Sērija ilgs līdz kādas komandas četrām uzvarām.

Izmantotie resursi:
Всё о спорте на SOVSPORT.RU. Советский Спорт...