Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rons Deniss cer, ka Hamiltons atgriezīsies "McLaren"

Juris Grīns
Juris Grīns

Rons Deniss cer, ka Hamiltons atgriezīsies "McLaren"
Luiss Hamiltons "McLaren" laikos
Foto: AFP/Scanpix

Rons Deniss izteicis cerību, ka kādudien Luiss Hamiltons varētu atgriezties "McLaren" F1 komandas sastāvā.

Hamiltons "McLaren" sastāvā 2008. gadā kļuva par F1 čempionu, bet pameta komandu 2012. gada beigās, lai pievienotos "Mercedes" rūpnīcas vienībai. Tomēr "McLaren" bija viņa "ģimene" kopš 13 gadu vecuma, palīdzot gan laika posmā, kad sportists vēl brauca kartingā, gan laikā, kad tika gūti panākumi mazo formulu čempionātos.

Par līgumu ar "Mercedes" tika paziņots tikai neilgi pēc tam, kad Hamiltons izstājās no pirmās vietas 2012. gada Singapūras posmā.

"Domāju, ka nauda spēlēja lomu šāda lēmuma pieņemšanā, taču tas nebija izšķirošais faktors," intervijā "Sky Sports" stāsta "McLaren" izpildvaras priekšsēdētājs Rons Deniss. "Iespējams, tas vienkārši bija īstais laiks, kad nomainīt komandu. To vēlējās gan viņš, gan "Mercedes" un es šo lēmumu cienu."

Viņš turpina: "Zinu arī, kas bija pagrieziena punkts. Es pazīstu Luisa raksturu un zinu, ka viņš bija sarūgtināts par Singapūrā neiegūto uzvaru. Taisnību sakot, toreiz izstāšanās gan nenotika "McLaren" izgatavotas komponentes dēļ, tomēr īstajā brīdī tika piedāvāta īstā iespēja un viņš nolēma mainīt komandu."

Deniss paredz, ka reiz Hamiltons varētu atgriezties "ģimenē".

"Kas zina," cerīgi saka Deniss. "Agri vai vēlu mēs atkal būsim konkurētspējīgi, kā tas jau ir bijis pagātnē. Viņš pavisam noteikti var būt tas pilots, kurš atgriežas pie mums. Un tobrīd viņš būs vēl labāks braucējs, kurš guvis dzīves pieredzi un izbaudījis braukšanu citā komandā."

Deniss arī paskaidro, ka līdzšinējo komandas vadītāju Martinu Vitmāršu atlaidis ne tādēļ, ka starp viņiem būtu radušās personiska rakstura nesaskaņas.

"Mūsu starpā nebija nekādu nesaskaņu vai kaut kā tāda," skaidro Deniss. "Mums vienkārši bija nepieciešamas izmaiņas un es vēlējos būt noteicējs pār tām, jo jutu, kas tas būtu labākais variants mūsu kompānijai un to atbalstīja arī īpašnieki. Tādēļ es arī to visu daru. Ar Martinu mēs varam atrast kopīgu ceļu nākotnē un kaut kad, kad pienāks īstais brīdis, mēs to apspriedīsim."

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

     [+] [-]

, 2014-03-08 09:21, pirms 10 gadiem
Gan jau brauks McLaren.

Katrā dekādē McLaren ir uz viļņa trīs četrus gadus, līdz ar to, pēc kādiem 3 gadiem McLaren būs atkal uz uzvarētāju ceļa - gan formula būs saķīlēta līdz pilnībai, gan Honda dzinējs būs uzticams un pietiekoši konkurētspējīgs.

     [+] [-]

, 2014-03-08 09:41, pirms 10 gadiem
Vispār jau, ja kāds lasīja oriģinālu, tad atbilstošs būtu vārds neizslēdz vai varbūt pieļauj, bet ne jau "cer"