Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sprukts: "Centīsimies neļaut pretiniekiem spēlēt savu spēli"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Sprukts: "Centīsimies neļaut pretiniekiem spēlēt savu spēli"
Jānis Sprukts
Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Pēc zaudējuma KHL Rietumu pusfināla sērijas pirmajā mačā Maskavas CSKA kluba latviešu uzbrucējs Jānis Sprukts atzīst, ka pretinieki uzspieda savu spēles stilu un sagaidīja armijnieku kļūdas. Sērija ilgst līdz četrām uzvarām, tāpēc nākamojos mačos būs iespējams situāciju labot.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Maskavas "Dynamo" līdzīgā mačā spēja panākt pozitīvu rezultātu pret CSKA (3:0). "Kad pretinieki izvirzījās vadībā, tad viņi visi spēlēja aizsardzībā un gaidīja mūsu kļūdas, cenšoties mūs noķert uz pretuzbrukumu," pēc zaudējuma teica Sprukts. "Mūsu galvenā problēma bija mūsu kļūdas, no kurām dažas bija liktenīgas. Momentu realizācija? Mums vajadzēja vairāk iet uz vārtiem."

"Apbēdinoši, ka mēs zaudējām, tomēr sērija rit līdz četrām uzvarām," norāda latviešu uzbrucējs. "Nākamajā mačā centīsimies nospēlēt savādāk, neļaujot viņiem spēlēt savu spēli."

Šodien notiks sērijas otrais mačs.

Izmantotie resursi:
rsport.ru