Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Astoņi Amsterdamas policisti cietuši sadursmē ar "Celtic" līdzjutējiem

Astoņi Amsterdamas policisti cietuši sadursmē ar "Celtic" līdzjutējiem
Foto: sImago/Barcroft Media

Vakar Amsterdamā notika kārtējā UEFA Čempionu līgas H apakšgrupas spēle, kurā vietējais klubs "Ajax", pateicoties Lasses Šēnes vārtiem 51.minūtē, ar 1:0 uzveica Glāzgovas "Celtic". Spēle gan ieguva ievērību vēl pirms starta – par to parūpējās Nīderlandes pilsētā ieradušies skotu kluba līdzjutēji.

Vēl pirms "Ajax" – "Celtic" spēles sākuma Glāzgovas kluba atbalstītāji paguva iesaistīties sadursmēs ar vietējo policiju. Amsterdamas policijas pārstāvis atklāja, ka astoņiem varas iestāžu darbiniekiem bija nepieciešama medicīniskā palīdzība, savukārt arestēti tika vairāk kā 15 futbola līdzjutēji.

"Policisti tika pamatīgi noslānīti," atzina policijas darbinieks Robs van der Vēns. "Viens bija zaudējis samaņu, citam tika salauzts deguns." Savukārt Nīderlandes mediji vēl ziņojuši, ka līdzjutēji nomētājuši policistus ar pudelēm un zariem.

Lai gan sabraukušie līdzjutēju tūkstoši vētraini atbalstīja savu klubu, "Celtic" tas nelīdzēja. Amsterdamas futbolists Lasse Šēne 51.minūtē guva spēles vienīgos vārtos, un "Ajax" izcīnīja kārotos trīs punktus.

Izmantotie resursi:
Business & Financial News, Breaking US &...

     [+] [-]

, 2013-11-07 14:07, pirms 11 gadiem
salietojusies.