Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Aigars Prūsis

Video: Oskars Kļava: "No iepriekšējās sezonas palikusi nepadarīta darba sajūta"

Jau 11.martā Liepājā ar vietējā kluba spēli pret "Riga FC" sāksies futbola virslīgas 2017.gada sezona. Lai arī liepājnieki aktīvu gatavošanos sākuši jau pērnā gada decembrī, pēdējais mēnesis paiet augstas slodzes apstākļos.Jaunā trenera vadībā notikušas arī izmaiņas komandas sagatavošanas procesā, vairāk par to izjautājām FK "Liepāja" pārstāvjus.

, 2017-02-07 16:55, pirms 7 gadiem
Atbalstīsim gan!
, 2017-02-07 17:37, pirms 7 gadiem
3:05 - tīkls caurs
Daugavpils audzēknis. Antonijs Černomordijs. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
7

Daugavpilī cīņa par otro vietu, Liepājā duelis ar Eirokausu licenču pieskaņu

"TonyBet" Virslīgas 15. kārta futbolā turpināsies ar divām cīņām. Plkst. 17.30 augšdaļas duelī "Daugavpils" uzņems "Riga", bet stundu vēlāk "Valmiera" ciemosies pie "Liepājas". Abu maču tiešraides portālā Sportacentrs.com, spēli par otro vietu varēsiet skatīties arī TV4 tiešraidē.
Džozefs Ede. Foto: Ruslans Antropovs
14

"Auda" uzbrūk krietni biežāk un bīstamāk, taču trīs punktus iegūst "Jelgava"

Latvijas futbola Virslīgas 15. kārtas pirmajā spēlē negaidītu panākumu guva un no kopvērtējuma pēdējās ailes vismaz līdz rītdienai atvadījās "Jelgava", Mežaparkā ar 1:0 pieveicot "Audu".
Jānis Ikaunieks. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
12

RFS pagarina līgumu ar izlases naskāko vārtu krājēju Jāni Ikaunieku

Latvijas čempionvienība futbolā RFS pavēstījusi, ka tai izdevies pagarināt līgumu ar vienu no Latvijas izlases vadošajiem spēlētājiem Jāni Ikaunieku, kurš Pārdaugavas komandas krāsas nesīs līdz 2026. gada sezonas izskaņai.