Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Līderu duelī "Rubene" uzvar "NND/RJTC"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Līderu duelī "Rubene" uzvar "NND/RJTC"
''Rubenes'' florboliste Samanta Bērziņa. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Pirmajā no divām šodien paredzētajām ELVI florbola līgas sievietēm spēlēm nūjas krustoja abas turnīra tabulas līderes - "Rubene" Kocēnu sporta namā uzņēma Rīgas "NND/RJTC". Mača gaitā rīdzinieces nonāca zaudētājās ar 1:5 un atspēlēties vairs nespēja, piekāpjoties ar 4:7. Ar "hat-trick" kocēniešu rindās izcēlās komandas kapteine Samanta Bērziņa. Turnīra šīs sezonas pārliecinošāko uzvaru izcīnījusi Cēsu komanda "Lekrings", kas šovakar savā laukumā ar 16:4 sagrāva turnīra pastarīti "Irlava/Tukums". Uzvarētāju labā 6 (3+3) rezultativitātes punktus guva Katrīna Dārta Kārkliņa.

Pirms šīsdienas spēles turnīra tabulā Kocēnu "Rubene" ar 28 punktiem atradās līderes vietā, bet Rīgas "NND/RJTC" bija tuvākā sekotāja ar 21 punktu. Abas komandas līdz šim jau bija aizvadījušas divus savstarpējus mačus, abos pārākas izrādījās kocēnietes – 9:3 un 1:0.

Trešās spēles sākumā vēl nebija pagājušas četras minūtes, kad laukuma saimnieces jau bija izvirzījušās vadībā ar 2:0. Ar vārtu guvumiem izcēlās Zane Ziedone un Samanta Bērziņa. 10. minūtē ar golu atbildēja rīdzinieces Elīnas Štrausas personā – 1:2. Pēc pirmā perioda Kocēnu komanda atradās vadībā ar 3:1. Otrā trešdaļa pagāja bez vārtu guvumiem, bet 50. minūtē mājinieces panāca jau 5:1. "NND/RJTC" florbolistes izmisīgi centās atspēlēties, bet tas neizdevās. Kocēnu "Rubene" svinēja uzvaru ar 7:4.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma komandas kapteine Samanta Bērziņa, kurai šajā mačā trīs precīzi metieni. Viņas komandas biedrenei Zanei Ziedonei 3 (1+2) punkti. Rezultatīvā starp rīdziniecēm ar divām piespēlēm bija Karīna Saidova, bet labākās spēlētājas balvu saņēma pirmo vārtu autore Elīna Štrausa.

"Lekringam" rekorduzvara pār komandu "Irlava/Tukums"

Cēsu "Lekrings" uzņēma komandu "Irlava/Tukums", kuru šosezon reiz jau bija uzvarējusi savā laukumā (10:3). Arī otrajā spēlē jau pirmā perioda laikā cēsnieces ieguva vadību – 3:0. Ar vārtu guvumiem izcēlās Elīna Tauriņa, Jolanta Kļava un Olīvija Jarohoviča. Tikai 27. minūtē, kad laukuma saimnieces bija iemetušas jau sešus golus, pie pirmā vārtu guvumu tika arī irlavnieces – 1:6, rezultatīvais metiens Paulas Zālmanes kontā. Pēc otrās trešdaļas Cēsu komanda atradās vadībā ar 8:3, bet visā spēlē "Lekrings" svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 16:4.

Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 6 (3+3) punktiem bija Katrīna Dārta Kārkliņa. Pa četriem rezultativitātes punktiem sakrāja dvīņumāsas Luīze un Betija Raseicevas, bet pa trim – Elīna Tauriņa, Olīvija Jarohoviča un Sanija Pokkere. 2 (1+1) punkti Jolantas Kļavas kontā, bet labākās spēlētājas balvu saņēma vārtsardze Egita Megija Traine, kura atvairīja septiņus no 11 pretinieču metieniem. Rezultatīvākā irlavnieču komandā ar 3 (1+2) punktiem bija Paula Zālmane, divus golus iemeta Valērija Kurilo, bet par labāko spēlētāju tika atzīta Ieva Pauniņa, kura izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Cēsu "Lekringam" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 17 punktu un 4. vieta, bet "Irlava/Tukums" pagaidām bez punktiem un pēdējā vietā.

ELVI florbola līgas sievietēm turnīra tabula

V.KomandaSp.UZ+/-Punkti
1.Rubene12102+5231
2.NND/RJTC1174+1921
3.FK Ķekava1174+1019
4.Lekrings1358+617
5.Līgatne945-911
6.Irlava/Tukums11011-840

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...