Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Juniors" sagrauj daugavpiliešus

Jānis Pārums

Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlē šodien graujošu uzvaru izcīnīja hokeja klubs "Juniors", kas savā laukumā izrēķinājās ar Daugavpils "Latgale" komandu – 8:0.

Pirmo trešdaļu "Juniors" noslēdza ar 2:0, bet otrajā periodā guva vēl vienus vārtus, palielinot savu pārsvaru līdz 3:0. Savukārt trešajā periodā rīdzinieki pilnībā dominēja laukumā, sametot piecas ripas "Latgales" vārtus, turklāt vienu – mazākumā.

Ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Rūdolfs Prūsis, pa vārtiem Emīla Potāpova, Mika Komula, Ričarda Kondrata, Edmunda Augstkalna, Riharda Grigora un Rinalda Rosinska rēķinā. Četras rezultatīvas piespēles atdeva Rustams Begovs un Deivids Sarkanis.

Šī bija "Juniors" trešā uzvara trijās savstarpējās spēlēs šosezon (pirms tam – 3:0 un 6:2). Ar izcīnītu 41 punktu rīdzinieki šobrīd ieņem ceturto vietu. Tikpat punktu ir arī "Liepājas metalurgs 2", par diviem vairāk – "SMScredit.lv", bet par pieciem – "JLSS/Zemgale". Čempionāta līdervienība ar 55 punktiem ir "Ozolnieki/Monarch."

Izmantotie resursi:
lhf.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-09 10:20, pirms 12 gadiem
ar divām maiņām ir diezgan grūti apspēlēt pilnībā nokomplektētu komandu