Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Benitess: "Spēlējot tā, kā vakar, varam izdarīt visu, ko vēlamies"

Agris Suveizda

Benitess: "Spēlējot tā, kā vakar, varam izdarīt visu, ko vēlamies"
Rafaels Benitess
Foto: AFP/Scanpix

Londonas "Chelsea" vakar ar 6:1 savā laukumā sagrāva Dānijas čempioni "Nordsjælland", taču, ņemot vērā rezultātu Doņeckā, ar to nebija pietiekami, lai iekļūtu UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā. Par spīti neveiksmei, komandas pagaidu galvenais treneris Rafaels Benitess bija ļoti apmierināts ar to, kā vienība spēlēja.

"Ja būtu uzvarējuši ar tikai 1:0 vai 2:1, tad varbūt spēlētājiem būtu nedaudz žēl, bet šobrīd varam redzēt, ka viņi nav priecīgi, taču ir arī sajūta, ka viņi aizvadīja labu spēli. Tas liecina, ka nākotne var būt laba," teica Rafaels Benitess. "Nevarējām ietekmēt spēli starp "Shakhtar" un "Juventus", tādēļ mums bija jādara savs darbs. Es, kā treneris, esmu patiešām apmierināts ar komandas sniegumu - 32 sitieni pa vārtiem, 18 vārtu rāmī, seši vārti un daudz izdevību."

"Uzvarēt vienmēr ir svarīgi, bet kas vairāk par uzvaru bija veids, kādā to paveicām - redzējām raksturu, atdevi, intensitāti, izdevības un labu spēli. Visu, ko varētu vēlēties. Esmu pārliecināts, ka, spēlējot tādā līmenī, kādā spēlējām, varam izdarīt visu, ko vēlamies. Taču mums ir jāsāk ar nākamo spēli," Benitess turpināja. "Eiropas līga nav svarīga, ja neuzvari, taču, kad esi pusfinālā vai finālā, ikviens vēlas uzvarēt. Tāpēc vēlamies aizkļūt tik tālu, cik iespējams. Mums katrs turnīrs ir svarīgs, tādēļ mēģināsim darīt, cik varam, un, ja spēsim, centīsimies uzvarēt turnīrā.

"Esam sarūgtināti. Lieliem klubiem vajadzētu spēlēt lielas spēles. Pagājušajā sezonā uzvarējām Čempionu līgā, šoreiz neizkļuvām no grupas, un tas ir nedaudz skumji," sacīja "Chelsea" brazīliešu aizsargs Davids Luizs. "Tas nav šoks. Cīnāmies ar lieliem klubiem, un Čempionu līga nav mazs turnīrs. Arī Mančestras "City" izstājās. Tas ir labākais turnīrs pasaulē, tāpēc zini, ka, lai kvalificētos, katru spēli ir smagi jāstrādā."

"Atslēgas spēle bija mājās pret "Juventus". Bijām vadībā ar 2:0 un ielaidām divus vārtus. Tā bija slikta spēle, un tā mūs grupā nogalināja. Skumji, taču futbols ir ātrs un pēc divām dienām mums būs vēl viena spēle pret "Sunderland". Tādēļ mums jābūt gataviem nākamajiem mačiem, nevis jāpavada trīs vai četras dienas raudot. Sestdien būs grūta spēle, un mums tā ir jāuzvar," teica Luizs.

Panākums pret Dānijas klubu bija pirmais, kopš spāņu futbola speciālists Rafaels Benitess kļuva par Londonas "Chelsea" pagaidu galveno treneri. Pirmajos mačos "Chelsea" Benitesa vadībā savā laukumā izspēlēja bezvārtu neizšķirtus ar Mančestras "City" un "Fulham", bet sestdien izbraukumā paklupa pret vēl vienu Londonas komandu - "West Ham" (1:3). Līgums ar Benitesu ir noslēgts līdz sezonas beigām.

Izmantotie resursi:
Home | Official Site | Chelsea Football Club

  +1 [+] [-]

, 2012-12-06 18:07, pirms 12 gadiem
4-5 nakamas EPL speles paraadis, ko var un ko nevar Benitezs
es Chelsea fanu vieta nebutu parak optimistisks

  +1 [+] [-]

, 2012-12-06 18:08, pirms 12 gadiem
Eiropas līgai iespējams arī pietiks

  +1 [+] [-]

, 2012-12-06 18:36, pirms 12 gadiem
ieliekat video no vakardienas mača!

     [+] [-]

, 2012-12-06 19:51, pirms 12 gadiem
Katru vakaru nenāks pretī Nordsjēland

     [+] [-]

, 2012-12-07 01:35, pirms 12 gadiem
nu ja tādu sniegumu no komandas Benitez izdabūs arī EPL,pret spēcīgu pretinieku,tad cepuri nost,bet,ja nesanāks,un viss atgriezīsies vecajās sliedēs,tad norakstīsim uz zemāka līmeņa pretinieku