Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kārtējā "Barcelona" izgāšanās: izlaists trīs vārtu pārsvars pret "Celta Vigo"

Emils Ozerinskis

Kārtējā "Barcelona" izgāšanās: izlaists trīs vārtu pārsvars pret "Celta Vigo"
Memfis Depajs. Foto: Reuters/Scanpix

Savu katastrofālo sezonu ar pamatīgu izgāšanos šodien turpināja "Barcelona" futbolisti, kuri izsēja pirmajā puslaikā iekrāto pārsvaru un kompensācijas laika izskaņā zaudēja punktus pret "Celta Vigo".

Šosezon Spānijas čempionātā tikai četras uzvaras izcīnījusī "Barcelona" šķietami ielika pamatus drošai uzvarai pret "Celta Vigo". Katalonijas klubu piektajā minūtē vadībā izvirzīja Ansu Fati, bet pirmā puslaika gaitā vārtus pievienoja arī Serhio Buskets, bet līdz 3:0 pārsvaram "Barcelona" pārsvaru palielināja Memfis Depajs. Puslaika atpūtā komanda devās ar trīs vārtu pārsvaru un nespēja iztēloties notikumus, kas norisināsies laukumā mača otrajā pusē.

Otrā puslaika septītajā minūtē vienus vārtus atguva Jago Aspass, kas kataloniešiem vēl neko traģisku nesolīja. Tomēr cīņas turpinājumā sekoja Nolito vārti 15 minūtes līdz pamatlaika beigām, kas sadeldēja starpību līdz minimumam, bet kompensācijas laika sestajā minūtē Aspass vēlreiz cauršāva "Barcelona" cietoksni, realizējot stūra sitienu un izraujot neizšķirtu 3:3.

Spānijas čempionātā "Barcelona" nav spējusi uzvarēt jau četras spēles pēc kārtas, turnīra tabulā šobrīd ieņemot vien devīto pozīciju. Tikmēr "Celta Vigo" guvusi par pieciem punktiem mazāk un ieņem 14. vietu.

Čempionāta līdervienība Madrides "Real" tika galā ar "Rayo Vallecano", gūstot divus vārtus pirmajā puslaikā Toni Krosam un Karimam Benzemā. Vienus vārtus "Rayo Vallecano" spēles izskaņā atspēlēja, tomēr Madrides karaliskais klubs atšķirībā no savas ilggadējās konkurentes spēli neatdeva un uzvaru nosargāja - 2:1.

  +2 [+] [-]

, 2021-11-06 19:52, pirms 2 gadiem
Barsa pēc Messi atlaišanas ir palikusi par absolūtu miskasti. Patiesībā šai spēlē viņi bija pelnījuši zaudi.
Būs interesanti pavērot ko Šavi ar šo veidojumu panāks.

  +7 [+] [-]

, 2021-11-06 19:58, pirms 2 gadiem
''pagarinājumā zaudēja punktus''

pagarinājumā BOMBA

     [+] [-]

, 2021-11-06 20:02, pirms 2 gadiem
Šī spēle īsts kaledoskops par visu šo sezonu,spēlē labi,šoreiz pat realizēja momentus,kamēr sastāvs kaut cik sabalansēts un tad atkal traumas(šoreiz Fati un Eriks),kā rezultātā laukumā jālaiž pilnīgi zaļi spēlētāji,pie tam puse no viņiem ne savā pozīcijā.

  -2 [+] [-]

, 2021-11-06 20:05, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Barsa pēc Messi atlaišanas ir palikusi par absolūtu miskasti. Patiesībā šai spēlē viņi bija pelnījuši zaudi.
Būs interesanti pavērot ko Šavi ar šo veidojumu panāks.
1) nav Šavi ,bet Čavi (vai Xavi kā raksta)- to jau pašpasludinātajam fanam vajadzētu zināt. 2) pagaidu treneris izlaida spēli no kontroles - par ko arī dabūja rezultātu (gan neizdarot maiņas, gan pēkšņi izdomājot Baldi winga vietā iespēlēt) 3) vēl arī tiesnesis, ka pielikto 5 minūšu vietā ļāva nospēlēt 7 .
par zaudējumu - pilnīgs dalbajobs varētu runāt.

     [+] [-]

, 2021-11-06 20:06, pirms 2 gadiem
Galvenā lieta ar Xavi atnākšanu,kas man patīk,ka viņš pieprasījis Laportam mainīt medicīnas komandu un atgriest stafā Dr.Prunu,kas ilgu laiku bija medicīnas korpusa vadītājs,bet tika atbrīvots.Kaut kas galīgi greizi nogājis,ne spēles bez kāda pazaudēšanas.

  -1 [+] [-]

, 2021-11-06 20:19, pirms 2 gadiem
Forši Celta izvilka niči, vismaz šoreiz barcai nepaveicās, pietiek ka ČL pret Kijevu uz haļavu uzvarēja, īsti neticas, bet būtu ļoti labi ja vismaz viens no naudas maisiem netiktu nākošā gada ČL

     [+] [-]

, 2021-11-06 20:27, pirms 2 gadiem
Barca riikotos praatiigi, ja atsauktos Newcastle veelmei un paardotu TS, bet vietaa dabuutu vai nu De Hea, vai Kepu. arii shodien suudi saakaas briidii, kad fricis pieljaava jau kaarteejo kljuudu. tieshi TS nepareizi uzliktaa sieninja pret to pashu Celtu un to pashu Aspasu maksaaja iespeeju paciiniities 19/20 gada sezonaa.

     [+] [-]

, 2021-11-06 20:41, pirms 2 gadiem
Pēc Messi aiziešanas Spānijas čempionāts kļuvis interesantāks. Nav vairs izteikta 2-3 komandu dominance. Vismaz pagaidām. Tagad sekoju līdzi ar lielāku interesi.

     [+] [-]

, 2021-11-06 20:52, pirms 2 gadiem
555 rakstīja: Barca riikotos praatiigi, ja atsauktos Newcastle veelmei un paardotu TS, bet vietaa dabuutu vai nu De Hea, vai Kepu. arii shodien suudi saakaas briidii, kad fricis pieljaava jau kaarteejo kljuudu. tieshi TS nepareizi uzliktaa sieninja pret to pashu Celtu un to pashu Aspasu maksaaja iespeeju paciiniities 19/20 gada sezonaa.
Ter Stegen'u vainot nav nekādas jēgas, ja paskatās, kā spēlē visa aizsardzība. Otri vārti tīri uz CB rēķina. Turklāt Kepa vai de Gea vāra vēl lielākas ziepes nekā Ter Stegen.

     [+] [-]

, 2021-11-06 21:26, pirms 2 gadiem
Aspass vēlreiz cauršāva "Barcelona" cietoksni, realizējot stūra sitienu...labs ar sitienu no stūra cauršāva cietoksni??? Spēli neredzeju, bet autors nav sasmēķējies???

     [+] [-]

, 2021-11-06 21:44, pirms 2 gadiem
rasty_ryan rakstīja: Ter Stegen'u vainot nav nekādas jēgas, ja paskatās, kā spēlē visa aizsardzība. Otri vārti tīri uz CB rēķina. Turklāt Kepa vai de Gea vāra vēl lielākas ziepes nekā Ter Stegen.
jaa, bet, visticamaak, nekaadu otro vaartu nebuutu, ja nebuutu pirmo... vinji sajuta asins garshu, un tad jau taalaak visaadi vareeja buut. Barca nespeeja kontroleet laukuma vidu un speeles ritmu, un tad saaka velties viljnji uz vaartiem.
un TS shis nav pirmais (un baidos, ka ne peedeejais) feileris shosezon, vinjam sit iekshaa gan vaartu viduu, gan ar sitieniem no 30 metriem, izgaajienos vinsh vispaar vairs nespeelee, atliek tikai speele ar kaajaam, bet arii te katru speeli vismaz reizi vinsh noorganizee kaadu momentu pie saviem vaartiem ar taam piespeeleem nosegtajiem speeleetaajiem pa vidu.
attieciibaa uz abiem spaanjiem EPL - sliktaak uz liinijas jau nu nebuutu, un, ja buutu jauns impulss, varbuut tas pats Kepa atgrieztos savaa liimenii.

  -2 [+] [-]

, 2021-11-06 23:39, pirms 2 gadiem
rasty_ryan rakstīja: Ter Stegen'u vainot nav nekādas jēgas, ja paskatās, kā spēlē visa aizsardzība. Otri vārti tīri uz CB rēķina. Turklāt Kepa vai de Gea vāra vēl lielākas ziepes nekā Ter Stegen.
Tu vispār esi redzējis De Gea šosezon spēlējam? Viņš šobrīd ir fantastiskā formā un katru spēli velk ārā brīnumus un tur MU virs ūdens. Un vispār man pirmā dzirdēšana, ka viņš tiek piesaukts Barcas skarā un ļoti ceru, ka tās tikai baumas.
Lai gan pirms dažām sezonām vins ļoti uz Real Madrid gribēja un bija tuvu pārejai.

  -1 [+] [-]

, 2021-11-07 00:46, pirms 2 gadiem
Ko jūs varat murgot, kāds sakars ar Messi aiziešanu. Arī ar viņu Barsa bija nulles. Tajā pašā čempionu līgā dabūja pa diirssu no visiem. Pietiek vien ar 2:8 pret Bayern..

  +1 [+] [-]

, 2021-11-07 00:55, pirms 2 gadiem
Krosa trīs punkti.Nebūtu izvilcis beigās no tukšiem vārtiem būtu ničš.
Sasita divus vārtus puslaikā un otrajā kārtējo reizi nosēdās un gandrīz par to samaksāja.

     [+] [-]

, 2021-11-07 15:17, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Barsa pēc Messi atlaišanas ir palikusi par absolūtu miskasti. Patiesībā šai spēlē viņi bija pelnījuši zaudi.
Būs interesanti pavērot ko Šavi ar šo veidojumu panāks.
Mesi aiziešana bija tikai ķirsītis uz kūkas, kuru gadu gaitā sataisīja Bartomeu ar saviem tēriņiem.
Koutinju, Dembelē, Grjezmans - par katru pie 100 M vai pat vairāk. Kāda no viņiem ir bijusi atdeve? Grjezmans vēl kaut ko sasita, bet neteiktu, ka viņam viegli bija iekļauties.

     [+] [-]

, 2021-11-07 17:34, pirms 2 gadiem
keksss rakstīja: Tu vispār esi redzējis De Gea šosezon spēlējam? Viņš šobrīd ir fantastiskā formā un katru spēli velk ārā brīnumus un tur MU virs ūdens. Un vispār man pirmā dzirdēšana, ka viņš tiek piesaukts Barcas skarā un ļoti ceru, ka tās tikai baumas.
Lai gan pirms dažām sezonām vins ļoti uz Real Madrid gribēja un bija tuvu pārejai.
de Gea ir tikpat lielisks kā ter Stegen- var atsist puslaikā četrus piecus sitienus, un tad puslaika beigās ielaist "pūdeli" kā vakardien pret Man City no Bernardo Silvas.