Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Krīzē esošais Mančestras "United" noliedz baumas par Morinju atlaišanu

Agris Suveizda

Krīzē esošais Mančestras "United" noliedz baumas par Morinju atlaišanu
Žuzē Morinju. Foto: PA Wire/Scanpix

Daily Mirror vakar vēstīja, ka Mančestras "United" vadība jau ir pieņēmusi galīgu lēmumu neatkarīgi no šodienas spēles rezultāta atlaist galveno treneri Žuzē Morinju, tomēr Sky Sports, BBC, The Guardian un citi britu mediji, atsaucoties uz avotiem klubā, šorīt ziņo, ka runas neesot patiesas.

Lai arī Mančestras "United" nav uzvarējusi četrās spēlēs pēc kārtas – trīs neizšķirti, ieskaitot neveiksmi pendelēs Līgas kausā, un viens zaudējums pamatlaikā -, kluba vadība pagaidām vēl nav pieņēmusi lēmumu par 55 gadus vecā Morinju atlaišanu un vismaz tuvākajā laikā viņa krēsls būšot drošībā. Mančestras "United" šovakar uzņems Ņūkāslas "United" un Anglijas Premjerlīgā ar desmit punktiem septiņās spēlēs ieņem vien desmito vietu, no līderēm Mančestras "City" un "Liverpool" atpaliekot par trīs uzvaru tiesu.

Mančestras "United" piecās spēlēs bez uzvaras nav palikusi kopš 1999. gada, un Morinju preses konferencē, ticis informēts par šādu iespējamību, atzina, ka rezultāti nav atbilstoši kluba spējām. Vakardienas preses konference droši vien tikai pastiprināja runas kuluāros par iespējamo atlaišanu, jo portugālis bija diezgan sarūgtināts un izvairīgs. Vaicāts par to, kādēļ "United" tik vāji sācis sezonu, Morinju sacīja, ka iemesli ir vairāki, taču tos nosaukt nevēlējās.

Morinju Mančestras "United" vada kopš 2016. gada, kad parakstīja trīs gadu līgumu. Šā gada janvārī portugālis līgumu pagarināja, parakstot vienošanos līdz 2020. gada vasarai ar iespēju to paildzināt vēl uz sezonu. Premjerlīgā "United" portugāļa vadībā ieguvusi sesto un otro vietu, un pirmajā sezonā Morinju ar Mančestras klubu izcīnīja trīs trofejas - Community Shield, Līgas kausu un UEFA Eiropas līgas kausu. Pagājušajā Čempionu līgas sezonā "United" apstājās jau astotdaļfinālā, ar 0:0 un 1:2 piekāpjoties "Sevilla".

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.theguardian.com/footbal...

     [+] [-]

, 2018-10-06 12:14, pirms 6 gadiem
Ir daudz sasniedzis karjerā. Gan jau, ka MU tic viņam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-10-06 12:20, pirms 6 gadiem
Es domaju ka liguma ja vinu atlaiz ir kaut kadas mega kompensacijas jamaksa, ko negrib darit klubs.. jega ari.nav liela, jo sezona jau ir.izpista.. nu vel paris speles sitadas EL un tocna bus chau..

     [+] [-]

, 2018-10-06 12:26, pirms 6 gadiem
taa jau vairs nav kriize,tas ir normals komandas limenis

  +1 [+] [-]

, 2018-10-06 14:57, pirms 6 gadiem
chris_lochmelis_107934 rakstīja: Es domaju ka liguma ja vinu atlaiz ir kaut kadas mega kompensacijas jamaksa, ko negrib darit klubs.. jega ari.nav liela, jo sezona jau ir.izpista.. nu vel paris speles sitadas EL un tocna bus chau..
Ja komanda slikti spēlē, fanu interese zūd un klubs mazāk pelna, savukārt nenopelnītā summa, visticamāk, ir daudz lielāka par atlaišanas kompensāciju.

     [+] [-]

, 2018-10-06 18:06, pirms 6 gadiem
Pēc Sr. Aleksa klubs ir vienā vienīgā pakaļā.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-06 20:09, pirms 6 gadiem
Nu ar Chelsea viņam arī nekas nesanāca, viņš jau sen neko ievērojamu nav izcīnījis ar komandām, un viņa trenetas komandas rāda nrskatamu futbolu