Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš ar vārtiem un divām piespēlēm kaldina uzvaru

Agris Suveizda

Daugaviņš ar vārtiem un divām piespēlēm kaldina uzvaru
Kaspars Daugaviņš
Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā neveiksmju sēriju pārtrauca Pētera Skudras un Normunda Siliņa trenētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas savā laukumā ar 3:0 pārspēja Jaroslavļas "Lokomotiv". Visos vārtos piedalījās Kaspars Daugaviņš, kuram līdzšinējās sešās spēlēs bija tikai viens punkts (0+1).

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" bija zaudējusi trīs spēlēs pēc kārtas, bet šovakar maču sāka lieliski. Pirmie vārti tika gūti sestajā minūtē, kad Daugaviņš iegāja pretinieku zonā un tika atbruņots, taču ripa atleca pie Maksima Lazareva, kurš bija tieši pretī vārtiem un precīzi meta no distances (1:0).

Piecas minūtes vēlāk Daugaviņš piespēlēja Denisam Barancevam, kurš no līdzīgas pozīcijas dubultoja pārsvaru (2:0), bet 22. minūtē Daugaviņš, saņēmis piespēli no Dmitrija Šuļoņina, no tuvas distances ar precīzu metienu tālajā stūrī panāca jau 3:0. Pēdējoreiz trīs punktus vienā KHL spēlē Daugaviņš bija sakrājis 2016. gada 16. februārī, kad ar trīs rezultatīvām piespēlēm neglāba "Torpedo" no zaudējuma pagarinājumā (4:5 pret Čerepovecas "Severstal").

Kaspars Daugaviņš kopā ar Jegoru Duginu un Sergeju Kosticinu spēlēja otrajā uzbrucēju virknējumā un laukumā bija 20 minūtes un 25 sekundes, kas bija lielākais spēles laiks starp uzbrucējiem. Nevienādos sastāvos Daugaviņš spēlēja trīs minūtes un divas sekundes. Latviešu uzbrucējs izdarīja arī trīs metienus pa vārtiem un uzvarēja divos no trim iemetieniem.

Iepriekš četras spēles pēc kārtas uzvarējusī Maskavas "Dynamo" desmitajā minūtē nokļuva iedzinējas lomā – "Severstal" izveidoja labu uzbrukumu no savas aizvārtes, pārrāva aizsardzības bastionus, izslidoja divatā pret vienu, un Aleksandrs Bumagins pielaboja atlēkušo ripu (1:0). Taču "Dynamo" jau pēc 25 sekundēm panāca izlīdzinājumu.

Pēc Dmitrija Višņevska tāla metiena ripa atleca vārtu priekšā, un pirmais pie tās bija Dmitrijs Kazionovs (1:1). 34. minūtē Maskavas klubs pārņēma vadību, kad Vladimirs Brjukvins vārtu priekšā pielaboja Andreja Kuteikina uzmetienu (2:1). Deviņās minūtes līdz pamatlaika beigām Daņiils Tarasovs vārtu priekšā pielaboja Jegora Zaiceva metienu un dubultoja pārsvaru (3:1), bet vēl pa ripai iemeta Andrejs Aleksejevs (4:1), izmantojot rupju vārtsarga kļūdu, un Artjoms Podšendjalovs (5:1), kurš pēc vārtsarga nomaiņas trāpīja tukšos vārtos.

Mārtiņš Karsums kopā ar Dastinu Boidu un Tarasovu spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā un laukumā bija 15 minūtes un vienu sekundi, tostarp divas minūtes un 40 sekundes nevienādos sastāvos. Karsums izdarīja vienu metienu pa vārtiem, uzvarēja četros no pieciem iemetieniem, izpildīja vienu spēka paņēmienu un bija laukumā vienīgajos ielaistajos vārtos. Maskavas "Dynamo" lieliski sākusi sezonu, septiņās spēlēs izcīnot 16 punktus un vienīgo zaudējumu piedzīvojot pret savu nākamo pretinieci Maskavas CSKA (1:6).

SpēleRez
Avtomobilist – Ak Bars3:2
Severstal – Dynamo M1:5
Torpedo – Lokomotiv3:0
Dinamo R – SKA1:3
Sochi – Dinamo Mn19:30
Spartak – Jokerit3:4

Izmantotie resursi:
Хоккей. КХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2017-09-06 21:41, pirms 7 gadiem
Domāju, ka Daugava baigi klusais pēdējās spēles, beidzot kkādus punktiņus savāca. Tagad Karsikam jāpamostas un jāgūst kādi punkti 5 golu spēlē..

     [+] [-]

, 2017-09-06 21:54, pirms 7 gadiem
Dinamo Maskava atkal zvērā. Sastāvs arī pamatīgs.

     [+] [-]

, 2017-09-06 23:11, pirms 7 gadiem
daugavam beidzot atvēries, es ceru...tā tik turpini

     [+] [-]

, 2017-09-06 23:32, pirms 7 gadiem
Minska arī atmodusies un uzvar Sočus.Rīgas Dinamo līdz ar to ieņem pērn iesildīto goda pilno pēdējo vietu Rietumu zonā.