Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Lazdiņa savainojums nav nopietns, Turkovam būs operācija

Agris Suveizda

Lazdiņa savainojums nav nopietns, Turkovam būs operācija
Artis Lazdiņš un "Jelgavas" ārsts Oļegs Samoiļenko
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Latvijas futbola izlases un "Jelgavas" centra pussargs Artis Lazdiņš pēc spēles pret Jeruzalemes "Beitar" (0:3) tika nogādāts slimnīcā, tomēr veiktajās pārbaudēs nopietns savainojums nav atklāts. Tikmēr sezona acīmredzot ir beigusies jelgavnieku uzbrucējam Daniilam Turkovam.

Kamēr pārējie spēlētāji, treneri un personāls devās uz preses konferenci vai komandas autobusu, Artis Lazdiņš no ģērbtuves ar apsaitētu plecu un sāpju grimasi sejā izraēliešu medicīnas personāla darbinieku pavadībā gāja uz ātrās palīdzības auto un tika nogādāts vietējā slimnīcā.

Sākotnējais iespaids bija, ka savainojums varētu būt samērā nopietns, ko preses konferencē teica arī "Jelgavas" galvenais treneris Sauļus Širmelis, tomēr viss beidzās laimīgi un pārbaudēs nekas nopietns netika konstatēts. Līdz ar to Lazdiņš, iespējams, varēs spēlēt jau pirmdien, kad "Jelgavu" gaida svarīga kauja savā laukumā pret tiešo konkurenti un pašreizējo Latvijas čempioni "Liepāju".

Jau kopš kausa spēles pret Rīgas "Skonto" ierindā nav savainoto priekšējās līnijas futbolistu Daniila Turkova un Kirilo Siliča, kuri tāpat kā diskvalificētais Abdulajs Diallo nedevās līdzi vienībai uz Jeruzalemi. Turkovam otrdien tiks veikta operācija, un paredzams, ka viņam šī sezona jau ir noslēgusies. Centra uzbrucēja pozīcijā "Jelgavai" paliek Oļegs Malašenoks un lietuviešu jaunpienācējs Karolis Laukžemis, kurš treniņos atstāj ļoti labu iespaidu, bet pret "Slovan" un "Beitar" nedrīkstēja spēlēt, jo Eirokausu sezonā jau bija pārstāvējis Marijampoles "Sūduvu" (0:1 un 0:1 pret Dānijas "Midtjylland").

     [+] [-]

, 2016-08-06 18:02, pirms 8 gadiem
Latvijā tiek samazināts uzbrucēju skaits?Jau interesantāk...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja