Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Stīvens Džeksons: "Nevēlējos spēlēt Popoviča spēlītes"

Andrejs Siliņš

Stīvens Džeksons: "Nevēlējos spēlēt Popoviča spēlītes"
Stīvens Džeksons
Foto: AFP/Scanpix

Dienu pirms Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) finālsērijas sākšanās uzbrucējs Stīvens Džeksons, kurš aprīlī tika atbrīvots no Sanantonio "Spurs" vienības, atklājis, ka jūtas priecīgs par to, ka vairs nav Teksasas komandā, jo nav vēlējies iesaistīties galenā trenera Grega Popoviča "prāta spēlītēs".

35 gadus vecais Džeksons "Spurs" vienībā šosezon nospēlēja 55 spēles, vidēji gūstot 6,2 punktus nepilnās 20 laukumā pavadītajās minūtēs. Tomēr tuvojoties izslēgšanas mačiem, Džeksona loma arvien mazinājās, un 12. aprīlī "Spurs" atlaida Džeksonu, viņa vietā komandai piesaistot citu veterānu Treisiju Makreidiju.

Gregs Popovičs tolaik skaidroja, ka Džeksons atbrīvots, jo tas nākšot par labu komandai. "Beigu beigās tas bija vislabākais lēmums arī man, lai es nekļūtu traks. Es pats nemaz negribētu būt tādā komandā," tagad situāciju atceras un skaidro Džeksons. "Treneris gribēja, lai pieņemu to, ka citi par mani ir labāki. Negribēju spēlēt viņa spēlītes," Ar citiem Džeksons domā Deniju Grīnu un Manu Džinobili.

Džeksons, kurš 2003. gadā tieši ar "Spurs" izcīnīja savu vienīgo čempiontitulu, šobrīd atrodas Maiami, kur naktī uz piektdienu sāksies NBA finālsērija, taču spēlētājs to neplāno skatīties. Tāpat kā Džeksons neesot redzējis vairs nevienu Sanantonio spēli kopš tika atbrīvots. "Man nav ko nožēlot. Savu naudu es saņēmu," sacīja sliktā zēna reputāciju līgā ieguvušais Džeksons.

Izmantotie resursi:
The San Antonio Express-News

     [+] [-]

, 2013-06-06 08:49, pirms 11 gadiem
Jā, viņš ir līderis, un komandā, kur jau ir izteikti līderi vietas viņam nav.

Lai iet uz Wizards, parāda jaunajiem kā ir jāspēlē.

  -1 [+] [-]

, 2013-06-06 09:01, pirms 11 gadiem
reāls "bla bla bla"

  +2 [+] [-]

, 2013-06-06 09:22, pirms 11 gadiem
Ne pārāk gudra cilvēka komentāri.

  +6 [+] [-]

, 2013-06-06 10:05, pirms 11 gadiem
lai kāds arī dumpinieks un mutes brūķētājs Džeksons nebūtu, es vienalga ļoti cienu šo spēlētāju. patīk, ka Džeksons vienmēr ir īsts un nekad netēlo to, kas viņš patiesībā nav... ja SJax ir gangsteris, tad tāds viņš ir gan laukumā, gan ārpus laukuma.
Slēpts komentārs: Stīvens Sigals
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-06 14:31, pirms 11 gadiem
Stīvens Sigals rakstīja: Gangsteris vispār saproti, kas ir gangsteris?
gangsteris basketbola izpratnē! sliktais zēns, kurš tiešām tāds arī ir, nevis tikai tēlo. NBA aprindās ir gana daudz šādu te nemiera cēlāju, kuri to dara stila, nevis savas būtības pēc.

     [+] [-]

, 2013-06-06 15:03, pirms 11 gadiem
Vēl nesen viņš intervijās stāstīja, ka ir ļoti priecīgs atgriežoties Spurs un ka gribētu tur pavadīt visu atlikušo karjeru.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-06 20:57, pirms 11 gadiem
Leitnants_Aldo rakstīja: Džeka laiks ir pagājis, lai kā arī tas nebūtu, jo Spurās spēles kliboja un citi bija labāki par viņu, jaunāks un spriganāks jau nepaliek.

paņemot T-Mac bija pareizā izvēle, jo Spurs izcīnīs čempi.
Pateicoties T-Mac būs tas čempja tituls?