Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2410, Did:0, useCase: 3

Šveices izlases aizsargs Furers: "Mēs nepieņemam neizšķirtu!"

Šveices izlases aizsargs Furers: "Mēs nepieņemam neizšķirtu!"
Šveices valstsvienības aizsargs Filips Furers (pa kreisi) cīņā ar Čehijas izlases hokejistu Janu Kovāržu
Foto: AFP/Scanpix

Pēc šodienas pasaules hokeja čempionāta spēlēm komentārus snieguši komandu pārstāvji. Atgādinām, ka Šveices izlase sagādāja kārtējo pārsteigumu, ar 5:2 pārspējot Čehijas valstsvienību, savukārt Slovākija ar 3:2 pieveica Vāciju.

"Čempionāta sākuma grafiks mums bija skarbs, un trīs uzvaras pret hokeja lielvalstīm ir vairāk kā mēs bijām cerējuši," sacīja Šveices izlases galvenais treneris Šons Simpsons. "Šo situāciju mēs uztvērām kā izaicinājumu. Man šķita, ka pat viena uzvara šajās trīs spēlēs būtu labs čempionāta sākums."

Pieredzējušais Šveices valstsvienības uzbrucējs Andress Ambūls atklāja: "Pēc pirmajām divām spēlēm mēs jutāmies ļoti pārliecināti par sevi, tomēr zinājām, ka atkal būs smagi jāstrādā. Sākām lēnām, tomēr beigās spējām uzvarēt." Attiecībā uz iespaidīgajām trīs uzvarām Ambūls teica, ka viņi vienmēr ir zinājuši, ka var ko tādu paveikt, tomēr būtiskākais ir smags darbs. "Galvenais, ar abām kājām stāvēt uz zemes."

Aizsargs Filips Furers tikmēr norādīja uz komandas garu: "Mēs spējām dot prettriecienu, līdz ko viņi izlīdzināja rezultātu. Mēs vienkārši nepieņemam neizšķirtu. Visi ļoti centās, lai mēs atkal būtu uz strīpas. Tas, ko mēs varam izdarīt, ir vienkārši fantastiski, un mēs jau esam to redzējuši līdz šim."

Čehijas izlases uzbrucējs Jirži Hudlers tikmēr nebija tik augstās domās par šodienas pretiniekiem: "Es gaidīju, ka viņi spēlēs labi, bet domāju, ka daudzās epizodēs šodien mēs bijām labāki. Mums bija daudz iespēju, bet viņi nospēlēja gudrāk."

Tikmēr uz Slovākijas izlases uzvaru pār Vāciju ar dažādām emocijām atskatījās abu valstsvienību hokejisti.

Pieredzējušais slovāku uzbrucējs Miroslavs Šatans bija samērā atvieglots: "Mums bija ļoti svarīgi palikt pacietīgiem. Viņi guva vārtus, bija pārāki, bet mums vajadzēja spēlēt no aizsardzības, smagi strādāt un ticēt, ka spēsim izmantot savas iespējas. Beigās tas atmaksājās, tomēr spēlēt no aizsardzības nebija vienkārši."

Tikmēr Vācijas izlases kapteinis Kristians Ērhofs neslēpa sarūgtinājumu: "Esmu ļoti vīlies. Mēs atkal aizvadījām labu spēli, tomēr pēc dažām, pašu pieļautām kļūdām mums pietrūka veiksmes, lai beigās izlīdzinātu rezultātu. Tagad mums ir jādomā uz priekšu, jātur galvas augstu paceltas un jācenšas saglabāt pārliecību. Mums jāgatavojas stāties pretī labai Austrijas komandai."

Izmantotais avots:
Start

  -4 [+] [-]

, 2013-05-06 22:15, pirms 11 gadiem
labs citāts "Galvenais ar abām kājām stāvēt uz zemes." Tātad šveicieši atrodas uz zemes un reāli zina ko dara, bet for example Latvija kaut kur atrodas pārlidojumā vēl mākoņos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-05-06 22:28, pirms 11 gadiem
Tad, kad jātaisa kautkādi mistiski zviedrojumi latviešu valodā, kuri nekad agrāk nav bijuši, tad SC fanātiski turas pie tām kroplībām, bet kad jau 5 gadus tiek norādīts, ka Andres Ambühl latviski izrunājas kā Andress Ambīls (jo burts ''ü'' latviskojas kā ''i''), tad šī vienkāršā nianse kaut kā viegli noignorējas.

     [+] [-]

, 2013-05-07 00:11, pirms 11 gadiem
sveicieshi tikai neiepinieties taja khl, tas jus noraks!!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2013-05-07 03:21, pirms 11 gadiem
Kaut ka pamaz jaunumu un interesantu rakstu no WC.
Ko vispar SC.com dara???

  -1 [+] [-]

, 2013-05-07 06:18, pirms 11 gadiem
hypocrisy rakstīja: Tad, kad jātaisa kautkādi mistiski zviedrojumi latviešu valodā, kuri nekad agrāk nav bijuši, tad SC fanātiski turas pie tām kroplībām, bet kad jau 5 gadus tiek norādīts, ka Andres Ambühl latviski izrunājas kā Andress Ambīls (jo burts ''ü'' latviskojas kā ''i''), tad šī vienkāršā nianse kaut kā viegli noignorējas.
Tev citu neko nav ko dariit kaa piepis.... par gramatiku? esi Latviesu valodas skolotajs?

  +1 [+] [-]

, 2013-05-07 07:43, pirms 11 gadiem
gan jau aplauzīs ragus siergalvjiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-07 14:08, pirms 11 gadiem
SKALS rakstīja: Kāds viņš skolotājs, izlasi uzmanīgāk, viņam tekstā pašam desmit kļūdas trijās rindās!
vins pat nezin ka vards Latvija jaraksta ar lielo L ...