Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"SK Latgols" treneris Narnickis: "Esam gatavi noslēgt sēriju Dobelē"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"SK Latgols" treneris Narnickis: "Esam gatavi noslēgt sēriju Dobelē"
Andrejs Narnickis (pa kreisi)
Foto: SK Latgols

Pēc otrās izcīnītās uzvaras pār Dobeles "Tenax" Latvijas Virslīgas čempionāta finālsērijā "SK Latgols" handbolisti nonākuši vairs tikai uzvaras attālumā no čempiontitula (2:0). Piedāvājam abu vienību treneru komentārus.

"Ļoti labi nospēlējām aizsardzībā," pēc uzvaras otrajā finālspēlē teica "SK Latgols" galvenais treneris Andrejs Narnickis. "Palīdzēja arī fantastiskais līdzjutēju atbalsts."

Treneris arī slavēja savas komandas vārtsargu Gati Kozlovu, labi spēlē iesaistījies Ēriks Drobots, piebilstot, ka ar pretsāpju līdzkeļiem spēlēja viens no līderiem Gunars Dalibo (divās dienās gūti 14 vārti). "Sezonas laikā meklējām savu spēli," turpina Narnickis. "Tagad esam atraduši, tāpēc Dobelē, pirmajā vai otrajā spēlē, esam gatavi paņemt čempiontitulu. Abās spēlēs uzvarējām kā kārtīga komanda." Regulārajā turnīrā spēlēs ar "Tenax" ludzānieši piedzīvoja trīs zaudējumus.

Aizas malā nonākusi regulārā turnīrā spēcīgākā komanda Dobeles "Tenax", kuru no zaudējuma finālsērijā vairs šķir tikai viens solis. "Daudzo savainojumu dēļ klibo saspēle," maču komentēja dobelnieku galvenais treneris Dainis Putra. "Nevaram iemest savus metienus, pat trāpīt vārtu četrstūrī, tāpēc otrajā puslaikā guvām tikai sešus vārtus. Komandā trūkst ārējo spēlētāju."

Spēlējošais treneris arī atzīmēja, ka komandā ir ļoti daudz jauni spēlētāji, kuriem trūkst šādu spēļu rūdījuma, tāpēc handbolisti pieļauj arī daudz tehniskās kļūdas. Turklāt vārtsarga Artūra Kuģa savainojuma dēļ abas spēles vārtus sargāja tieši treneris Dainis Putra.

"Jānomierinās un jāgatavojas sestdienai," stāsta dobelnieks. "Pagaidām nav pat ideju, ko mainīt komandas spēlē, taču domāsim un analizēsim, lai finālsēriju pagarinātu līdz piecām spēlēm."

Finālsērija var noslēgties jau 12. maijā, kad abas komandas trešā spēlē tiksies Dobelē plkst. 17:00. Ja būs nepieciešams, sērijas ceturtā spēle notiks turpat dienu vēlāk plkst. 13:00, bet piektā - 20. maijā plkst. 13:00 Ludzā. Abu komandu pirmajā spēlē sestdien "SK Latgols" izcīnīja uzvaru ar 26:22, bet šodien bija pārāki ar 23:17, sērijā izvirzoties vadībā ar 2:0.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

  -4 [+] [-]

, 2012-05-06 20:46, pirms 12 gadiem
Tenax vienībai nav nekādu izredžu!!

  +2 [+] [-]

, 2012-05-06 21:18, pirms 12 gadiem
Sportisists rakstīja: Tenax vienībai nav nekādu izredžu!!
Vienmēr ir izredzes - ja nemaldos, tad Ludzai nedeva lielas izredzes tikt finālā

  +2 [+] [-]

, 2012-05-06 21:46, pirms 12 gadiem
NU izredzes vienmerir, bus smaga spele, ka neka Dobele ari atbalsts ir ljoti stiprs un lidzjuteji tie ir 8 speletajs komanda...vismaz prieks ka finala spele divas komandas kuram lidzjutewju atbalsts Latvija ir vislielakais, manuprat uz izlases spelem ir mazak skatitaju, vismaz spriezot pec foto no sodienas un vakardienas spelem...Manas domas Latgols uzvares jau pirmaja spele

  +2 [+] [-]

, 2012-05-06 21:54, pirms 12 gadiem
M A L A Č I! Skaista spēle, skaista uzvara. Abas komandas rādīja labu aizsardzības handbolu!

  +1 [+] [-]

, 2012-05-06 21:58, pirms 12 gadiem
tas forši ka Ludza saspņojusies jau Dobelē uzvareet, tātad kaasiis

  +1 [+] [-]

, 2012-05-06 22:21, pirms 12 gadiem
heh, šaubos vai kāds lidinās mākoņos. Domāju, ka puiši ir nobrieduši paņemt zeltu! Ja ne pirmajā spēlē, tad otrajā tiešām.

  +1 [+] [-]

, 2012-05-07 17:03, pirms 12 gadiem
Gribētos ieviest nelielu precizējumu dotā teksta redakcijā (jo, visdrīzāk, Raitis nedaudz nepareizi saprata SK Latgols galvenā trenera atbildes formulējumu), tātad mēs gribējām sekojošā veidā: "SK Latgols pieliks visas pūles, lai uzvarētu izbraukuma spēļu maču sērijā Dobelē"...