Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Aigars Prūsis

Video: Bruno Zabis: "Ogrē visu vajadzētu pabeigt"

Pēcspēles komentāri pēc HK "LIepāja" - HK "Kurbads" spēles Liepājā, 2016.gada 5.aprīlī.

, 2016-04-06 09:00, pirms 8 gadiem
7:29
Jaunie spēlētāji pRespektīvi, tiešām pRespektīvi spēlētāji!
Rihards Bukarts. Foto: LHF
16

Latvijas izlase maina virknējumus, izmaiņas skar arī vairākuma brigādes

Četras spēles piecās dienās aizvadījušajai Latvijas izlasei ceturtdiena bija brīvdiena, bet šodien komanda atgriezās uz ledus. Treneri lēmuši par izmaiņām virknējumos un vairākuma brigādēs. Vārtsargs spēlei pret Zviedriju vēl netika atklāts.
Arvils Bergmanis (centrā) Latvijas izlases pārbaudes mačā pret Šveici. Foto: LHF
2

Latvijas sastāvā pirms spēles pret Zviedriju tiks pieteikts Bergmanis

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš sarunā ar medijiem pēc šī rīta valstsvienības treniņa atklāja, ka rītdienas spēlei pret Zviedriju plānots pieteikt aizsargu Arvilu Bergmani, tāpat arī tiek domāts par vārtsarga Ērika Vītola pieteikšanu, jo "principā mums jāpiesaka visi puiši, kas ir ar mums šeit", sacīja Vītoliņš.
"Rangers" hokejisti. Foto: AP/Scanpix

Kraideram hat-trick, četri vārti 3. periodā ieved ''Rangers'' konferences finālā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) par pirmo Austrumu konferences finālisti Stenlija kausa izcīņā kļuvusi Ņujorkas ''Rangers'', kas trešajā periodā guva četrus vārtus un apspēlēja Karolīnas ''Hurricanes'' ar 5:3, triumfējot arī sērijā ar 4-2.