Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Draizaitls, Suzuki un Hincs atnes viesu komandām pagarinājumu uzvaras

Emils Ozerinskis

Draizaitls, Suzuki un Hincs atnes  viesu komandām pagarinājumu uzvaras
"Canadiens" kapteinis Niks Suzuki. Foto: AP/Scanpix

Četrās no deviņām aizvadītās nakts Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlēm uzvarētāju noskaidrošanai tika spēlēts papildlaiks, bet pie uzvarām tika tikai viesos spēlējošās brigādes.

• Kā pirmā līdz pagarinājuma izspēlēšanai nonāca cīņa Bostonā, kur vietējā "Bruins" spēles 45. minūtē beidzot guva pirmos vārtus, Pāvelam Zaham iepriecinot Masačusetsas komandas līdzjutējus. Pie minimālā pārsvara lāči nonoturējās, Edmontonas "Oilers" vācu uzbrucējam Leonam Draizaitlam simts sekundes pirms pamatlaika beigām pārmetot ripu pāri Linusam Ulmarkam.

• Pagarinājuma trešajā minūtē Konors Makdeivids otro reizi sājā spēlē uzmeklēja Draizaitlu, kurš ar šķēlienu no iemetiena apļa izrāva Edmontonas vienībai sezonas 38 uzvaru.

• Kantrimūzikas štatā zviedru duets Filips Fošberjs un Gustavs Nīkvists ar 2:0 izvirzīja Nešvilas "Predators" vadībā pret vecāko NHL komandu Monreālas "Canadiens". Kanādieši otrās trešdaļas gaitā izlīdzināja rezultātu, bet vēlreiz nešviliešiem vadības grožus deva spēles pirmās zvaigzenes Raiena O'Railija precīzais metiens. Taču arī uz to "Canadiens" atbildēja rezultatīvi, Džošua Rojam panākot 3:3. Tā arī nespējot nonākt pie kopsaucēja par uzvarētāju, komandas devās izspēlēt pagarinājumu.

• Spēles pieliktajā laikā viesi nolēma nestiept gumiju. Tikai 17 sekundes bija nepieciešamas, lai "Canadiens" nokārtotu uzbrukumu, kas atnesa uzvaru ar 4:3. No asa leņķa šķēlienu pa vārtiem izpildīja Monreālas vienības kapteinis Niks Suzuki, kurš efektīgā manierē guva savus NHL karjeras simtos vārtus.

• Pamatīga vārtu ballīte tika aizvadīta spēlē Sanhosē, kur haizivis sacentās ar Dalasas "Stars" hokejistiem. Spēles rezultātu atvēra mājinieku uzbrucējs Entonijs Dukleirs, kurš mača gaitā atzīmējās ar diviem vārtiem un divām rezolutīvām piespēlēm. Trešās trešdaļas ievadā Mikaels Granlunds panāca kaliforniešiem 6:3 pārsvaru. Taču spēles pirmās zvaigznes statusu nopelnīja Vaijats Džonstons, kurš trešā perioda otrajā pusē noorganizēja trīs vārtu guvumus, kopumā pamatlaikā piedaloties piecos no sešiem savas komandas vārtiem ar trīs precīziem metieniem un divām rezultatīvām piespēlēm.

• Pamatlaikam noslēdzoties neizšķirti (6:6), Dalasas "Stars" vienībai pieliktā laika otrajā minūtē izcēlās soms Rope Hincs, tādējādi no trīs vārtu deficīta atnesot Teksasas komandai uzvaru ar 7:6.

• Ceturtā pagarinājuma uzvara tika izcīnīta Losandželosā, kur panākumu ar Tīdžeja Millera metienu atzīmēja Vankūveras "Canucks". Interesanti, ka katrā no deviņām šīs nakts spēlēm panākumus guva tikai un vienīgi izbraukumos spēlējošās komandas.

NHL spēles

SpēleRez.SpēleRez.
Devils – Panthers3:5Penguins – Blue Jackets3:5
Bruins – Oilers1:2 PIslanders – Blues2:4
Predators – Canadiens1:2 PJets – Kraken3:4
Coyotes – Blackhawks2:5Kings – Canucks1:2 P
Sharks – Stars6:7 P

     [+] [-]

, 2024-03-06 09:33, pirms 2 mēnešiem
Tikmēr Bleidele un Volfa šodien 11:30 debitē IBU kausā!!! Iespēja kvalificēties pasaules kausam un kļūt par reālām konkurentēm Sabulei un Buliņām 😉Vismaz meitenēm izlasē veidojas reāla konkurence. Visticamāk ar pirmo reizi tas neizdosies, bet parādījusies gaisma tuneļa galā. (Diemžēl puišiem IBU kausā nav neviena 🙁)