Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Atlant" treneris: Gagarina kausu iegūs "Dynamo"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Atlant" treneris: Gagarina kausu iegūs "Dynamo"
Oļegs Znaroks ar Gagarina kausu
Foto: khl.ru

Mitišču "Atlant" galvenā trenera asistents Aleksejs Kudašovs uzskata, ka Gagarina kausa izcīņā lielākais favorīts ir Maskavas "Dynamo". Ja līgas čempionvienība nospēlēs ar pilnu spēku, tad atkal iegūs KHL galveno balvu.

"Uzskatu, ka "Dynamo" ir reāli pa spēkam atkal izcīnīt Gagarina kausu," saka Kudašovs. "Saprotu, ka tas būs grūti, jo izcīnīt kausu ir viena lieta, bet aizstāvēt to - pavisam cita. Komanda praktiski nav mainījusies, tā ir pat stiprāka salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu - kļuvusi gudrāka, nākusi klāt pieredze, iegūts cīnītāja raksturs. Grūti būs kādam apspēlēt "Dynamo".

KHL Rietumu pusfinālā Maskavas "Dynamo" tiksies ar CSKA, šajā duelī var būt visādi, tomēr Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai līgas čempionvienībai ir jāuzvar. "Izslēgšanas spēlēs jebkura komanda var uzvarēt jebkuru, bet vienalga dodu priekšroku "Dynamo". Ne jau tāpēc, ka šai komandai jūtu līdzi, bet gan tāpēc, ka zinu: viņi ir jaudīgāki, stiprāki, un ja nospēlēs ar pilnu spēku, tad viņi izcīnīs Gagarina kausu," atzīst Kudašovs.

Izmantotie resursi:
rsport.ru