Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: "Ķekava" turpina bez zaudējumiem, Gulbene ielaiž tikai 34 punktus

Rolands Eliņš

LBL2: "Ķekava" turpina bez zaudējumiem, Gulbene ielaiž tikai 34 punktus
Agnis Čavars
Foto: sports.kekava.lv

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā (LBL2) šodien uzvaras izcīnīja Gulbenes „Buki”/BJSS, „Līvāni” un „Ķekava”.

„Ķekava” ir viena no četrām LBL2 komandām, kura sezonas sākumā vēl nav izjutusi zaudējuma garšu. Šodien tika svinēta sestā uzvara sešās spēlēs, ar 30 punktu pārsvaru pieveicot „Ventspils Augstskolu” (94:64).

Ar 24 punktiem uzvarētāju rindās izcēlās Nauris Miezis, 22 pievienoja Niks Saknītis, be 21 punktus un 14 atlēkušās bumbas bumbas Agnim Čavaram. Jāpiemin, ka Mieža rēķinā arī deviņas rezultatīvas piespēles. Ventspils komandā 26 punktus guva Oskars Gorbants, taču viņa komanda jau pēc pirmā puslaika bija nokļuvusi 22 punktu iedzinējos (20:42).

Ļoti pārliecinoša uzvara arī Gulbenes „Buki”/BJSS komandai, kas ielaida tikai 34 punktus pret Madonas BJSS (79:34). Gulbenieši vienubrīd bija pat 48 punktu vadībā un ne reizi nenokļuva iedzinējos, sarūpējot Madonai septīto zaudējumu septiņās spēlēs. 17 punkti Gulbenes spēlētājam Matīsam Caunem, bet Madonas komanda kopumā izdarīja tikai vienu rezultatīvu piespēli. Visās iepriekšējās LBL2 sezonas spēlēs madonieši bija pratuši gūt vismaz 47 punktus.

Trešajā šodienas spēlē „Līvāni” C grupā ar 79:58 pieveica BJBS Rīga, kas arī septiņos mačos cietusi tikai zaudējumus. Līvāniešiem savukārt trešā uzvara piecās spēlēs, turklāt šodien vienubrīd „Līvāni” bija arī vadībā ar 30 punktiem. Trešajā ceturtdaļā Rīgas komanda gan prata nedaudz pietuvoties, uzvarot ceturtdaļu ar 22:10, taču atspēlējamā attālumā tomēr netika.

BJBS Rīga aizvadīja ļoti sabalansētu spēli uzbrukumā, jo katrs spēlētājs guva vismaz piecus punktus, bet neviens vairāk par deviņiem. „Līvānu” sastāvā savukārt 17 punkti Eduardam Vīksnam.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība

     [+] [-]

, 2016-11-05 20:58, pirms 8 gadiem
Madonas BJSS laikam pirmie solīši basketbolā... Pa visu spēli tikai vienu piespēli izdarījuši. Laikam visu laiku vienītī vnk driblējās. Bez komandas spēles!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja