Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Izraēlas žurnālists: ""Lietuvos rytas" apsver Bagatska pārpirkšanu"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Izraēlas žurnālists: ""Lietuvos rytas" apsver Bagatska pārpirkšanu"
Ainars Bagatskis un Vladimirs Iļjevs
Foto: vtb-league.com

Divkārtējie Eiropas kausa ieguvēji basketbolā, Viļņas klubs "Lietuvos rytas" apsver iespēju nomainīt galveno treneri, argentīniešu speciālista Marcelo Nikolas vietā piesaistot "Nizhny Novgorod" stūrmani Ainaru Bagatski, trešdienas, 4. novembra, vakarā rakstīja Izraēlas žurnālists Deivids Piks.

“Lietuvos rytas” trešdien piedzīvoja trešo zaudējumu četrās Eirokausa spēlēs, savā laukumā piekāpjoties Jāņa Timmas pārstāvētajam Sanktpēterburgas klubam “Zenit” ar rezultātu 65:70. E grupas kopvērtējumā “avīžnieki” dala 4.-5. vietu ar Saloniku PAOK, no pirmā trijnieka atpaliekot par divu uzvaru tiesu.

Pēc spēles žurnālisti Nikolam uzdeva jautājumu, vai treneris pēc trijiem zaudējumiem nebaidās par palikšanu amatā. “Mēs gatavojamies sestdienas LKL spēlei pret Prienu “Vytautas”. Ar kluba prezidentu neesmu runājis. Tik daudz varu pateikt,” tāda bija Argentīnas trenera atbilde.

Zinot “Lietuvos rytas” īpašnieka Jona Vainauska straujo noskaņojuma maiņu – pēdējos gados klubā vidēji sezonā nomainījušies vidēji divi galvenie treneri – aizkulisēs uzvirmojušas runas, ka Nikolas dienas Viļņā ir skaitītas. Par viņa pirmo iespējamo pēcteci nosaukts Ainars Bagatskis.

Latviešu trenerim ir spēkā līgums ar citu Eirokausa komandu “Nizhny Novgorod”, kura šosezon jau pārspējusi abus VTB līgas favorītus Maskavas CSKA un Maskavas apgabala “Khimki”. Piks norāda, ka "Lietuvos rytas" Bagatskim var piedāvāt lielāku līgumu nekā Ņižņijnovgoroda.

“Nizhny Novgorod” preses sekretārs Vladimirs Spivaks situāciju komentēja šādi. “Esmu nedaudz nokavējis baumas par Bagatski, taču mans personīgais viedoklis (nevis kluba nostāja) ir sekojošs. Nav vajadzības atstāt komandu, kura nedēļas laikā tavā vadībā uzvarēja CSKA un “Khimki”. Visu cieņu “Lietuvos rytas”, taču Bagatskis nākamajā vasarā var parakstīt līgumu ar Eirolīgas lielklubu. Nav nekur jāsteidzas.”

Bagatskis jau ir strādājis Lietuvā. Pēc spēlētāja karjeras beigām viņš pieņēma Kauņas “Žalgira” piedāvājumu, vadot komandu Eirolīgā un Lietuvas basketbola līgā. Pats Bagatskis sarunā ar Krepšinis.net tādu iespēju noraidījis. "Esmu Ņižņijnovgorodā, viss ir labi, nav vajadzības neko mainīt."

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/IAmDPick
Rytas consider replacing Nicola with Bagatskis...
Klibančios kėdės „Lietuvos ryto“ treneris...
A.Bagatskis apie „Lietuvos ryto“ susidomėjimą:...
https://twitter.com/selloutxboy

  +8 [+] [-]

, 2015-11-05 14:13, pirms 9 gadiem
Dzeltenais sporta centrs

  +2 [+] [-]

, 2015-11-05 14:17, pirms 9 gadiem
NN par ''sviestmaizi'' jau viņu neatlaidīs.....
Neprāts, Bagijam, tagad būtu mainīt klubu sezonas vidū , kad tik labi iet ......

  +5 [+] [-]

, 2015-11-05 14:31, pirms 9 gadiem
Nekādā gadījumā neiesaku Bagijam iet uz Lietuvas Rytas. LR ir izslavēts ar to, ka atlaiž trenerus ik pēc neilga laika. Ja nebūs ķīmija komandā, tad uzreiz brauks viņam viršu un nenovērtēs. Iesaku Bagijam pagaidīt, un noteikti kāds Eirolīgas klubs viņu paņems. Vislabākais jau ka tas pats CSKA, jo viņš sevi ir apliecinājis pietiekami augstu

  +8 [+] [-]

, 2015-11-05 14:31, pirms 9 gadiem
Nespēju iedomāties cik daudz Bagijam būtu jāsamaksā, lai viņš tagad pārietu no NN uz Rytas. Tomēr Bagijs ir veidojis komandu ar sev vajadzīgiem spēlētājiem, treneru korpusu, sadarbībām, sagatavošanās procesu utt. Tagad pāriet uz pilnīgi svešu vidi, svešiem spēlētājiem, ar kuriem hrens viņu zina, kā ir strādāts un kā viņi ir tikuši gatavoti, būtu pašnāvība. Lai Rytas atslābst un meklē treneri, kuram šobrīd nav darba...

  +3 [+] [-]

, 2015-11-05 14:36, pirms 9 gadiem
Nākamgad ok, RUS jau nevarēs būt ārzemnieks galv.

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:51, pirms 9 gadiem
Jāskatās, kā izvērtīsies tā krievu likuma realizēšana. Ja tiešām ir kapec, tad ir jēga varbūt mainīt pierakstu, bet visādi citādi neredzu nevienu citu iemeslu, īpaši jau tāpēc, ka tas ir LR.

  +3 [+] [-]

, 2015-11-05 15:23, pirms 9 gadiem
Cobham, nākamgad Bagijs nu nekādi nevar kļūt par CSKA galveno dēļ tā, ka ārzemnieki nedrīkstēs būt galvenie nevienā Krievijas klubā.

     [+] [-]

, 2015-11-05 15:58, pirms 9 gadiem
Nākamais solis par oficiālu avotu uzskatīt Apaļā galda analīzes

     [+] [-]

, 2015-11-05 16:07, pirms 9 gadiem
cobham rakstīja: Nekādā gadījumā neiesaku Bagijam iet uz Lietuvas Rytas. LR ir izslavēts ar to, ka atlaiž trenerus ik pēc neilga laika. Ja nebūs ķīmija komandā, tad uzreiz brauks viņam viršu un nenovērtēs. Iesaku Bagijam pagaidīt, un noteikti kāds Eirolīgas klubs viņu paņems. Vislabākais jau ka tas pats CSKA, jo viņš sevi ir apliecinājis pietiekami augstu
CSKA noteikti nē, viņam vajag vidusmēra klubu, kas sasniedz negaidītus rezultātus.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-05 17:01, pirms 9 gadiem
Principā bagijs ja vajadzēs uzmetīs jebkuru jebkurā vietā daudz nedomājot ja tikai tas būs finansiāli izdevīgi. Tas kā āmen baznīcā. LBL lielākais fen.ņp.sējs no barona pažobeles to reiz jau izjuta uz savas ādas. Bet šis noteikti nav tas gadījums...

     [+] [-]

, 2015-11-05 17:27, pirms 9 gadiem
Krievijā taču drīz vairs nevarēs būt par galveno,tad kāpēc ne.