Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Svarīgākie ir izcīnītie trīs punkti"

Ābols: "Svarīgākie ir izcīnītie trīs punkti"
Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Šovakar ar uzvaru jauno Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonu sāka Rīgas "Dinamo", kas ar 2:1 uzveica Minskas "Dinamo" hokejistus. Pēc mača iespaidos dalījās abu komandu treneri.

Minskas "Dinamo" šefs Aleksandrs Andrijevskis sākumā apsveica visus ar jaunās sezonas sākumu, bet attiecībā uz spēli norādīja, ka liela ietekme uz mača gaitu bija pārāk ātri ielaistajiem vārtiem. Andrijevskis tāpat sacīja, ka mača likteni izšķīra spēle nevienādos sastāvos.

Tikmēr Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols minēja, ka šī spēle savā ziņā bija līdzīga "Latvijas Dzelzceļa kausa" izcīņas mačam ar Kazaņas "Ak Bars". Spēles sākums esot bijis ļoti labs, un rīdzinieki ir bijuši krietni pārāki. Otrajā periodā sniegumā esot parādījušās jau dažas kļūdas, kas pēc tam arī noveda pie tā, ka trešo periodu komandai bija jāsāk mazākumā.

Ābols sacīja, ka komandas sniegumam vēl trūkst stabilitātes, tomēr uzteica komandas cīņassparu. Trenera prāt, svarīgākais šajā spēlē bija izcīnītie trīs punkti.

     [+] [-]

, 2013-09-05 22:21, pirms 11 gadiem
Bet varēja būt pārliecinātākā uzvara Cibuļska metiens garām tukšajiem vārtiem, Haščāka solo....

  +2 [+] [-]

, 2013-09-05 22:37, pirms 11 gadiem
Svarīgākais, ka Dinamo ir un paliek labākā komanda Latvijā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-09-05 22:38, pirms 11 gadiem
Pareizi Abols teica:Svarīgākais šajā spēlē bija izcīnītie trīs punkti.

  +3 [+] [-]

, 2013-09-05 22:49, pirms 11 gadiem
Tagad galvenais ņemt vinni pār Zagrebu, kamēr šie nav atčohnījušies kas ir kas KHL.... Ielikt labu pamatu vajadzētu sezonai un tad jau skatīsies. Uz play-off daf**a pretendentu ar skaļākiem vārdiem, kamēr šitā Minska ir lielāks pretendents uz pēdējo vietu Rietumos...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-05 23:04, pirms 11 gadiem
Par nākošo uzvaru horvātījā. Tikai rīga tikai dinamo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-09-05 23:22, pirms 11 gadiem
Joprojām klibo 70%tīgo momentu realizācija(( Bet - apsveicu. Labāk slikta uzvara nekā labs "zāģis")

  -4 [+] [-]

, 2013-09-05 23:47, pirms 11 gadiem
Jā, bet par komandas spēli (un īpaši līderu) kauns pa visu ģimi, laikam lielāks kauns par RD kā šodien otrajā trešajā perioda baltkrievu fanu priekšā man nekad nebija bijis. Šodien likām labi izskatīties šīs sezonas līgas vājāko komandu.

     [+] [-]

, 2013-09-05 23:48, pirms 11 gadiem
Kāds cīņas spars? Otrajā un trešajā spēlēja kā triekas ķertie.

     [+] [-]

, 2013-09-05 23:49, pirms 11 gadiem
huidimdirdim rakstīja: a na*uj man tos 3 p. Es gribu redzēt 3 kaujpilnus periodus, nevis kā šodien kaut kādu sviestu 3. periodā!!!!
Ja tu buutu treneris, tad Dinaamo zaudeetu 2:3, jo Tu redz gribi kaujiniecisku tresho periodu.
Dinamo speeleeja lai tabulaa buutu 3 pts, un lai taadi kaa tu nerakstiitu-speele bija laba, bet gjinama beigaas nolazjoja.

     [+] [-]

, 2013-09-06 07:02, pirms 11 gadiem
KirmansLipovs rakstīja: Jā, bet par komandas spēli (un īpaši līderu) kauns pa visu ģimi, laikam lielāks kauns par RD kā šodien otrajā trešajā perioda baltkrievu fanu priekšā man nekad nebija bijis. Šodien likām labi izskatīties šīs sezonas līgas vājāko komandu.
Nepārspīlē. Kaunēties pretinieku fanu priekšā par uzvaru ir leimi. Nudien.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-06 08:53, pirms 11 gadiem
pernambucano rakstīja: Svarīgākais, ka Dinamo ir un paliek labākā komanda Latvijā!
Kurbads!!!

  -1 [+] [-]

, 2013-09-06 09:35, pirms 11 gadiem
120 kg varcargs rakstīja: Nepārspīlē. Kaunēties pretinieku fanu priekšā par uzvaru ir leimi. Nudien.
Nu jā, vakar drusku par skarbu izteicos, lai gan reāla škrobe bija par otro un trešo periodu, visu garīgo uz vakaru sabojāja. Ņemot vērā kādas problēmas ir Minskai šosezon, viņus bija jāņem un varēja ņemt ar kādu 6:0. Da pat tas pats 2:0, vai 2:1 būtu derējis, ja vien spēle būtu cienīgāka u n tāds rezultāts būtu tāpēc, ka baltkrievi tik labi spēlēja nevis mēs nospēlējām mača otro pusi tik vāji. Nu nevar slidināties pus minūti pa pretinieku zonu ar ripu (un tad to pazaudēt), pat necenšoties ne reizi uzmest (Sandi, mums komandā jau ir viens Ņiživijs; Saška ir labs, bet tici man ar vienu pietiek (pat ja viņš nav pieteikts spēlei)) Lēmumus ar tā kā derētu ātrāk pieņemt. Un varbūt nevajag desmit piespēles un tad varbūt, ja sanāks tad metiens, barbūt astotās vai devītās piespēles vietā tomēr mest? Ja, es pārspīlēju (tīšām - hiperbolizēju), nu bet reāli... Un kā ar spēka spēli?

Bet vispār jau jāpaslavē ar puiši. Pirmo trešdaļu skatīties bija reāls prieks, pat neskatoties uz Hosas un Žorika kļūdiņām. Bet varbūt tieši sakarīgās 1.trešdaļas dēļ 3.trešdaļa tā cirtās acīs (vajadzēja sliktāk nospelēt pirmo, tad nebūtu tāda atšķirība. Kā Vilsons teica (turklāt ne pirmo reizim - un tas ar uztrauc, jo nozīmē, ka sniegums neuzlabojas) - jamācās spēlēt vienmērīgāk, bez tādiem kritumiem.

Nezinu, vienkārši nepatīk, ka mēs liekam pretinieku komandai nepelnīti izskatīties labāk nekā tā patiesībā ir, tā summējot varētu raksturot manu noskanu pēc vakardienas spēles. Ko darīsim spēles ar stiprākām komandām. Es varu atbildēt. Ja šādi spēlēsim, tad kāsīsim.

Bet nu ticēsim un cerēsim... Lai puišiem veicas, lai ir spēks un veselība. Saņemās un uz priekšu. Tikai Rīga, tikai Dinamo!

PS. Un pasaudzējiet manai sievai nervus. Viņai pēc šādas spēles ar mani jāsadzīvo...