Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Hejluns noslēdz līgumu un tiek izrādīts Mančestras "United" publikas priekšā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Hejluns noslēdz līgumu un tiek izrādīts Mančestras "United" publikas priekšā
Rasmuss Hejluns. Foto: Manchester United

Viens no Anglijas futbola Premjerlīgas vadošajiem klubiem Mančestras "United" šodien paziņoja par līguma noslēgšanu ar 20 gadīgo Dānijas valstsvienības uzbrucēju Rasmusu Hejlunu.

Sarkanie velni Hejlunu par 75 miljoniem eiro iegādājās no Itālijas A sērijas kluba Bergamo "Atalanta". Dažādu piemaksu veidā "Atalanta" var saņemt vēl desmit miljonus eiro. Dānis līgumu noslēdza uz pieciem gadiem, ar iespēju to pagarināt vēl uz vienu gadu.

Kopenhāgenā dzimušais un uzaugušais uzbrucējs profesionālo karjeru sāka "Kobenhavn" sastāvā un 2022. gada janvārī neilgi pirms 19. dzimšanas dienas par nepilniem diviem miljoniem pārcēlās uz Grācas "Sturm". Kaut Kopenhāgenā viņš tobrīd bija tikai rotācijas spēlētājs – vietējā čempionātā sāka tikai vienu no 15 spēlēm un vārtus neguva, bet Eirokausos sāka tikai vienu no 11 spēlēm un iesita piecus vārtus.

Austrijā Hejluns jau kļuva par sākumsastāva futbolistu, debijas pusgadā Austrijas Bundeslīgā 13 spēlēs guva sešus vārtus, nākamās sezonas sākumā piecās spēlēs guva vēl trīs, par 17,2 miljoniem eiro tika pārdots "Atalanta" un septembrī debitēja Dānijas izlasē. Debijas sezonā A sērijā Hejluns pamatsastāvā bija 20 no savām 32 spēlēm un guva deviņus vārtus. Dānijas izlasē viņam sešās spēlēs ir seši vārti.

Šodien pirms pārbaudes spēles pret Francijas vicečempioni "Lens" Hejluns tika izrādīts Old Trafford stadiona publikai.

Izmantotie avoti:
https://www.manutd.com/en/news/deta...

     [+] [-]

, 2023-08-05 20:38, pirms gada
Jaunais Haalands ierodas MU

     [+] [-]

, 2023-08-05 22:26, pirms gada
Ai, ai, ai, Kārli! Kļūda par to, ka dānis tikt stādīts Stamford Bridge stadiona publikas priekšā ir izlabota, bet mans komentārs pazudis nebūtībā!!!! "Prieks" par tādiem autoriem, kas kļūdas nevis atzīst, bet likvidē bez sekām, izdzēšot komentāru. Gandrīz kā Staļina laikā "nav cilvēka, nav problēmas"!

     [+] [-]

, 2023-08-06 11:13, pirms gada
Gacha rakstīja: Ai, ai, ai, Kārli! Kļūda par to, ka dānis tikt stādīts Stamford Bridge stadiona publikas priekšā ir izlabota, bet mans komentārs pazudis nebūtībā!!!! "Prieks" par tādiem autoriem, kas kļūdas nevis atzīst, bet likvidē bez sekām, izdzēšot komentāru. Gandrīz kā Staļina laikā "nav cilvēka, nav problēmas"!
Tu gribēji vispārēju atzinību par to, ka esi pamanījis kādu kļūdu?
Viss, kas notiek, notiek uz labu!!!