Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1624, Did:0, useCase: 3

Nazarovs: "Krievijas minimālais uzdevums – iekļūt pusfinālā"

Jānis Pārums

Nazarovs: "Krievijas minimālais uzdevums – iekļūt pusfinālā"
Andrejs Nazarovs
Foto: gazeta.ru

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Čehovas "Vityaz" galvenais treneris Andrejs Nazarovs paudis pārliecību, ka Krievijas valstsvienībai pasaules čempionātā, kā minimums, jāiekļūst pusfinālā.

"Es biju un palieku optimists. Mūsu komandai ir labs sastāvs, pazīstams treneris, kurš klubu līmenī daudz ko izcīnījis, kā arī pasaulē labākie līdzjutēji. Visas nepieciešamās lietas, lai veiksmīgi nostartētu čempionātā," sacīja Nazarovs.

"Manuprāt, minimālais uzdevums ir vieta pusfinālā," atzina treneris. "Nedomāju, ka šis čempionāts, salīdzinājumā ar iepriekšējiem, spēļu līmeņa ziņā būs augstāks. Tie paši čehi, kuri pēdējos gados padzēruši mūsu asinis, savākuši vidēju komandu, daudzi meistari nemaz nepievienojās valstsvienībai. Mums ir gluži otrādi – lielisks sastāvs. Ko vien vērti ir Jevgeņijs Malkins un Pāvels Dacjuks - droši vien spēcīgākie centra uzbrucēji pasaulē."

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2012-05-05 19:16, pirms 12 gadiem
ka tik Kanāda, Somija šos neatstāj pilnām biksēm.

  +9 [+] [-]

, 2012-05-05 19:18, pirms 12 gadiem
Nu par labākajiem līdzjutējiem gan vēl var pastrīdēties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-05-05 22:28, pirms 12 gadiem
rekur Laba Čempionāta analīze IIHF2012 WC OFFICIAL HD
- YouTube