Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Sirsniņš: "Rītdien centīsimies iekosties bronzā"

Andrejs Siliņš

Sirsniņš: "Rītdien centīsimies iekosties bronzā"
Rinalds Sirsniņš. Foto: BK Ogre

"Gan budžeta, gan citādākā ziņā mēs esam tādi kā "jaunieši" uz citu šeit esošo klubu fona. Domāju, ka šis ir augsts sasniegums, bet varēja būt vēl augstāks," pēc zaudējuma "OlyBet" Latvijas-Igaunijas līgas pusfinālā "Ventspilij" sacīja "Ogres" saspēles vadītājs Rinalds Sirsniņš. Tāpat komentāru sniedza ventspilnieku aizsargs Rihards Lomažs.

Rinalds Sirsniņš, "Ogres" aizsargs:

"Sāpīgs zaudējums. Domāju, ka mūsu komanda bija pelnījusi uzvaru par cīņassparu un parādīto sniegumu. Pirmo ceturtdaļu izgāzām, bet pārējo spēli parādījām cienīgu spēli. Varbūt pietrūka pieredzes kā komandai šādās spēlēs. Mums bijis pārāk maz tik saspringtu spēļu ar tik spēcīgiem pretiniekiem, kamēr "Ventspils" lielākais pluss ir tas, ka viņiem tieši šāda pieredze ir ļoti liela.

Sākumā deva piezīmes tādās situācijās, kādās beigās vairs nedeva. Ja šis ir "play-off" vai "Final Four", tad skaidrs, ka abas komandas spēlēs agresīvi. Šobrīd uzreiz pēc spēles grūti komentēt par piezīmēm - gan jau tās bija arī pelnītas. Tomēr domāju, ka arī "Ventspils" spēlēja tāpat un arī viņiem varēja būt vairāk piezīmju.

Pret "Ventspili" man parasti vienmēr ir grūtāk spēlēt, jo viņi labi skauto un zina manas vājās vietas. Viņi vienmēr mani sedz ļoti agresīvi, nāk virsū pat pa diviem un bieži palīdz no mūsu nosacītajiem nemetējiem, radot lielu čupu. Līdz ar to man kļūst grūtāk izpausties. Centos. Darīju, ko varēju. Žēl. Būtu uzvarējuši, man būtu nospļauties par savu sniegumu.

Domāju, ka spēlēšana šeit ir liels sasniegums "Ogrei". Gan budžeta, gan citādākā ziņā mēs esam tādi kā "jaunieši" uz citu šeit esošo klubu fona. Domāju, ka šis ir augsts sasniegums, bet varēja būt vēl augstāks. Žēl, ka tā. Rītdien centīsimies iekosties bronzā."

Rihards Lomažs, "Ventspils" aizsargs:

"Sākām baigi labi. Varbūt nevajadzēja tik labi - atslābām, pilnībā apstājāmies otrajā ceturtdaļā. Tā arī līdz spēles beigām nevarējām savākties. Iemeslus nezinu. Gan jau pietrūka Džonsons, bet tāpat - šādi spēlēt nevar. Neko ļoti daudz nemainījām līdz ar Džonsona izkrišanu, vienkārši katram bija jāsaprot - būs jāsper solītis vairāk, jāizdara arī par Džonsonu.

Pats neiemetu dažus metienus, bet nedomāju, ka nospēlēju slikti. Jā, daži metieni neiekrita, bet tas nekas - jāturpina būt agresīvam. Labi, ka sanāca trāpīt tieši izšķirošajos brīžos. "Ogre" nekā īpaši nepārsteidza, varbūt vienīgi Viktors Iļjins - visu cieņu viņam par to. Zinājām, ka viņi ir bīstami tālmetienos un to arī pierādīja.

Finālā pretī gribu stiprākos. Atmosfēras ziņā droši vien labāk būtu spēlēt pret "Kalev", bet labāk, lai vienkārši nāk pretī tas, kurš šodien būs labāks."