Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Krejči trešais "hat-trick" karjerā, "Bruins" otrā uzvara pēc kārtas

Andrejs Siliņš

Krejči trešais "hat-trick" karjerā, "Bruins" otrā uzvara pēc kārtas
Pēc Davida Krejči "hat-trick" no laukuma tika notīrītas tur uzmestās "Bruins" cepurītes
Foto: AFP/Scanpix

Čehu uzbrucējam Davidam Krejči trešo reizi karjerā izceļoties ar "hat-trick" jeb trim vārtu guvumiem vienā spēlē, Bostonas "Bruins", naktī uz trešdienu ar rezultātu 4:1 apspēlēdama Floridas "Panthers", izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas Nacionālajā Hokeja līgā (NHL).

Astotajā mača minūtē Krejči pārtvēra ripu aiz pretinieku vārtiem un nogādāja to vārtos, izvirzot vadībā mājiniekus, bet otrās trešdaļas pēdējā minūtē čeham izdevās izmantot atlēkušo ripu, uz to brīdi panākot jau 3:0. Vēl vienus vārtus 27 gadus vecais uzbrucējs guva 14 sekundes pirms spēles beigām, kad raidīja ripu jau tukšos vārtos. Vienus vārtus un rezultatīvu piespēli sakrāja Džeroms Iginla.

Vienas no Austrumu konferences pastarītes "Panthers" vārtsargam Timam Tomasam šī bija spēle pret savu ilggadējo klubu - "Bruins" rindās Tomass pavadīja visu līdzšinējo NHL karjeru pirms 2012. gadā tika aizmainīts un vēlāk un gadu aizgāja no hokeja. Šoreiz "Bruins" nežēloja 39 gadus veco vārtsargu, izdarot 39 metienus pa viņa sargātajiem vārtiem.

"Bruins" izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas un atrodas otrajā vietā Austrumos, no līderes Pitsburgas "Penguins" atpaliekot par trim punktiem. Arī "pingvīni" šonakt beidzot atgriezās uz panākumu takas, viesos ar 3:1 apspēlējot Nešvilas "Predators". 27 gadus vecais somu izcelsmes amerikāņu aizsargs Mets Niskansens izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, un "Penguins" pārtrauca trīs zaudējumu sēriju.

Tampabjas "Lightning", kas nosūtīja Latvijas izlases vārtsargu Kristeru Gudļevski uz fārmklubu, piedzīvoja otro neveiksmi pēc kārtas, viesos ar 2:4 atzīstot Rietumu vicelīderes Sentluisas "Blues" pārākumu. No "Sabres" iemainītā vārtsarga Raiena Millera otrajā spēlē jaunās komandas rindās "Blues" otro reizi atradās iedzinējos ar diviem vārtiem (0:2), otro reizi spēja atspēlēties un izcīnīt uzvaru. "Lightning" vārtos Bens Bišops atvairīja 25 no 28 metieniem (pēdējo ripu "Blues" uzbrucējs Vladimirs Tarasenko raidīja tukšos vārtos).

Piecu zaudējumu sēriju pārtrauca Karolīnas "Hurricanes", viesos pagarinājumā, pateicoties Džeja Herisona trešajam vārtu guvumam sezonā, ar rezultātu 3:2 apspēlējot Sanhosē "Sharks".

NHL rezultāti, 5. marts

SpēleRezultāts
Bruins - Panthers4:1
Devils - Red Wings4:3
Blue Jackets - Stars4:2
Blackhawks - Avalanche2:4
Blues - Lightning4:2
Predators - Penguins1:3
Jets - Silanders2:3 P
Coyotes - Canucks1:0
Oilers - Senators3:2
Sharks - Hurricanes2:3 P
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-03-05 10:43, pirms 10 gadiem
SC varētu drusku kaut ko uzrakstīt par pagājušajā naktī notikušajiem treidiem, piemēram, Luongo vairs nespēlēs Vankūverā, utt.

     [+] [-]

, 2014-03-05 11:32, pirms 10 gadiem
Man šķita, ka rakstā ir pārāk daudz pinķerīgu teikumu, kuru ir jāpārlasa vēl divas reizes, lai saprastu tā jēgu. Tabulā uzradusies jauna NHL komanda - Silanders.

     [+] [-]

, 2014-03-05 11:43, pirms 10 gadiem
guntis86 rakstīja: Man šķita, ka rakstā ir pārāk daudz pinķerīgu teikumu, kuru ir jāpārlasa vēl divas reizes, lai saprastu tā jēgu. Tabulā uzradusies jauna NHL komanda - Silanders.
Jā, tā tas ir, Pitsburgā parādījies arī jauns spēlētājs, Niskansens.

     [+] [-]

, 2014-03-05 12:52, pirms 10 gadiem
Kolorado atkal pieveic Čikāgu. Tas būtu interesants "play-off" pāris, lai gan Rietumos daudz kas būs interesants.

     [+] [-]

, 2014-03-05 12:56, pirms 10 gadiem
M9 rakstīja: Kolorado atkal pieveic Čikāgu. Tas būtu interesants "play-off" pāris, lai gan Rietumos daudz kas būs interesants.
Starp citu, Aņisimovs un Henriks gūst vārtus jau četras spēles pēc kārtas, katram pa 5 vārtiem.
Makkinonam nu jau 12 spēļu pointstreiks.

     [+] [-]

, 2014-03-05 15:16, pirms 10 gadiem