Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL viens no labākajiem aizsargiem Fokss iekļauts ilgtermiņa savainoto spēlētāju sarakstā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL viens no labākajiem aizsargiem Fokss iekļauts ilgtermiņa savainoto spēlētāju sarakstā
Ādams Fokss. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Ņujorkas "Rangers" piektdien ievietoja aizsardzības zvaigzni Ādamu Foksu ilgtermiņa savainoto spēlētāju sarakstā, kas nozīmē vismaz desmit spēļu un 24 dienu izlaišanu.

Ceturtdien Ņujorkas "Rangers" savā laukumā ar 2:1 pieveica Monreālas "Canadiens", bet jau pirmajā trešdaļā palika bez Ādama Foksa. Viņš uzbrukuma zonā cieta sadursmē ar sāncenšu uzbrucēju Sebastianu Aho, savainojot ceļgalu. Ņemot vērā nosacījumus, Fokss ierindā varēs atgriezties ne agrāk kā 29. novembrī.

Fokss šosezon desmit spēlēs izcēlies ar 11 punktiem (3+8), aizsargu rangā atpaliekot tikai no Vankūveras "Canucks" kapteiņa Kvina Hjūza, kurš guvis 16 punktus.

Fokss 2021. gadā tika atzīts par NHL labāko aizsargu un saņēma Norisa trofeju, bet 2022. gadā viņš balsojumā ierindojās otrajā vietā, piekāpjoties Ērikam Kārlsonam. Fokss pagājušo sezonu pabeidza ar 72 punktiem 82 spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/rangers-ad...

     [+] [-]

, 2023-11-04 10:12, pirms pusgada
Autor tā bija spēle pret Karolīnu nevis Monreālu.