Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam 0+3 "Torpedo" zaudējumā pret SKA, Kuldam pieci spēka paņēmieni

Agris Suveizda

Daugaviņam 0+3 "Torpedo" zaudējumā pret SKA, Kuldam pieci spēka paņēmieni
Kaspars Daugaviņš
Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā sesto zaudējumu pēdējās septiņās spēlēs piedzīvoja Artūra Kuldas pārstāvētā "Kunlun", kas savā laukumā ar rezultātu 3:4 atzina Soču pārākumu. Ņizņijnovgorodas "Torpedo" izcīnīja vienu punktu spēlē pret Sanktpēterburgas SKA, bet Kaspars Daugaviņš atzīmējās ar trīs piespēlēm

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA pēcspēles metienu sērijā pārspēja Pētera Skudras vadīto Ņižņijnovgorodas „Torpedo” ar 5:4. Jau otrajā minūtē viesu uzbrucējs Jegors Dugins atklāja rezultātu – 0:1, bet pēc septiņām minūtēm pārņēma vadību spēlē pateicoties Jarno Koskirantas un Ņikitas Guseva precīziem metieniem – 2:1. Pamatlaika vidū Jurijs Sergijenko panāca izlīdzinājumu – 2:2, tad atkal divas reizes ripa ielidoja „Torpedo” vārtos, abas reizes precīzs bija aizsargs Vjačeslavs Voinovs – 4:2. 11 minūtes līdz pamatlaika beigām Deniss Paršins samazināja deficītu līdz 4:3, bet drīz Paršins guva savus otros vārtus spēlē un atkal panāca izlīdzinājumu – 4:4.

Pamatlaiks tā arī noslēdzas neizšķirti, papildlaikā vārti netika gūti, līdz ar ko spēles uzvarētāju bija jānoskaidro pēcspēles metienu sērijā. Izšķirošo metienu realizēja Ņikita Gusevs un SKA svinēja uzvaru ar 5:4. „Torpedo” spēlētājs Kaspars Daugaviņš šajā mačā atzīmējās ar trīs piespēlēm 17:07 minūšu laikā, taču savu pēcspēles metienu nerealizēja. Pēc 30 nospēlētajiem mačiem Daugaviņam ir seši vārti un deviņas piespēles.

Maskavas derbijā Mārtiņa Karsuma „Dynamo” pēcspēles metienu sērijā piekāpās „Spartak” ar 1:2. Karsums turpina ārstēt savainojumu, pēdējo reizi uzbrucējs piedalījās mačā 15. oktobrī. Šosezon Mārtiņš guvis vienus vārtus un atdevis deviņas piespēles, pēc 22 spēlēm viņa lietderības koeficients ir negatīvs -6.

"Kunlun" pirmos vārtus ielaida 95. sekundē un spēles vidū bija iedzinējas lomā jau ar 0:3, tomēr spēja atspēlēties – bijušais Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Lūkass Lesio guva savus pirmos vārtus jaunajā komandā un 49. minūtē panāca 3:3. Mājinieku prieki gan nebija ilgi, jo piecarpus minūtes līdz pamatlaika beigām "Sochi" atkal iemeta un izrāva trīs punktus (4:3).

Artūrs Kulda kopā ar Ņikitu Hļistovu spēlēja otrajā aizsargu pārī un laukumā pavadīja 25 minūtes un 59 sekundes, kas bija ilgākais laiks komandā. Nevienādos sastāvos Kulda uz ledus bija septiņas minūtes un 25 sekundes. Kuldas rēķinā arī divi metieni un pieci spēka paņēmieni.

"Kunlun" ar 41 punktu 29 spēlēs ieņem devīto vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +1 [+] [-]

, 2017-11-04 15:47, pirms 6 gadiem
Ĺoti labi, ciest nevaru to Kiinas klubu... kuņ luņ, tik debīls nosaukums

  +1 [+] [-]

, 2017-11-04 19:23, pirms 6 gadiem
Tikai prieks par Daugaviņu.