Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

HS "Rīga/Prizma" otro reizi uzveic "Ogre/Sāga97", pārliecinošs panākums arī "Kurbadam"

HS "Rīga/Prizma" otro reizi uzveic "Ogre/Sāga97", pārliecinošs panākums arī "Kurbadam"
HS Rīga/Prizma otro reizi sezonā uzveic Ogre/Sāga97 jaunos hokejistus. Andrim Siksnim (attēlā) 2 (1+1) punkti.
Foto: Mārtiņš Aiše

Sestdien, 4. oktobrī Latvijas Virslīgas hokeja čempionātā norisinājās divas spēles. HK "Kurbads" paliecinoši ar 7:1 uzveica Jūrmalas "HASC" un HS "Rīga/Prizma" tikpat pārliecinoši ar 8:0 pārspēja "Ogre/Sāga97".

HK "Kurbads" komanda ar rezultātu 7:1 (2:0, 2:0, 3:1) savā laukumā pieveica pašreizējo turnīra pastarīti Jūrmalas "HASC". Uzvarētājiem ar "hat-trick" un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās pieredzējušais Aleksandrs Macijevskis, bet pa vieniem vārtiem guva Ralfs Melders, Jurijs Kļujevskis, Renārs Undelis un Jānis Bērziņš. Tikmēr "HASC" labā vienīgo reizi precīzs bija Kristiāns Zelts.

Otrajā dienas spēlē HS "Rīga/Prizma" ar 8:0 (3:0, 4:0, 1:0) viesos pārliecinoši apspēlēja "Ogre/Sāga97" komandu. Uzvarētāju rindās ar diviem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās komandas jaunpienācējs Jānis Ozoliņš. Vēl pa vieniem vārtiem "Prizmas" labā guva Vitālijs Hvorostiņins, Andris Siksnis, Edgars Kurmis, Jānis Pētersons, Rihards Maļinovskis un Mihails Kokļins.

Pēc šīs uzvaras HS "Rīga/Prizma" pakapās uz pirmo vietu turnīra tabulā, par vienu punktu apsteidzot HK "Kurbads hokejistus, kuriem ir par vienu spēli vairāk.

Nākamā Virslīgas spēle ir paredzēta šo otrdien, plkst. 19:00 "Volvo SC" ledus hallē, kad HS "Rīga/Prizma" uzņems HK "Mogo". Šo spēli video tiešraidē būs iespējams vērot LHF mājas lapā un Best4Sport.tv (Lattelecom interaktīvās televīzijas 184.kanāls).