Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

"Superkauss" motokrosa sezona turpināsies Madonā

Juris Grīns
Juris Grīns

"Superkauss" motokrosa sezona turpināsies Madonā
Foto: rodeomx.net

14.augustā, ”Smeceres sila” mototrasē Madonā, norisināsies ”Bosch Superkauss” 2016.gada sezonas trešais posms, kurā Baltijas motokrosisti cīnīsies par Madonas Lielo balvu. Pērn ”Smeceres sila” mototrasē ”Superkauss” seriāla posms norisinājās pirmo reizi un tas skatītājiem palicis atmiņā ar iespaidīgiem lēcieniem un ātrumu, ko sportisti attīsta dažādiem elementiem bagātajā trasē.

Pirms gada prestižākajā ”MX Pro” klasē uzvaru visos trīs finālbraucienos un posma kopvērtējumā svinēja Matīss Karro, pārspējot titulēto Igaunijas sportistu Tanelu Leoku un mājinieku Dāvi Ivanovu. Šogad Dāvis Ivanovs ir apņēmības pilns izcīnīt uzvaru mājas trasē un iepriecināt madoniešus, kuri būs ieradušies Dāvi atbalstīt. Pēc aizvadītiem diviem posmiem, Ivanovs kopvērtējumā ieņem otro vietu, atpaliekot vien no jau pieminētā Leoka.

”Jauniešu” klasē pērn pirmās trīs vietas Madonā izcīnīja vienādu punktu skaitu, un, tikai pateicoties uzvarai otrajā braucienā, uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena stājās Harijs Suharževskis, bet otro un trešo vietu ieņēma Reinis Čudarāns un Igaunijas sportists Aleksejs Vinogradovs. Tieši Suharževskis pēc aizvadītiem diviem posmiem ir 2016.gada sezonas līderis ”Jauniešu” klasē un varam droši apgalvot, ka ambiciozais sportists Madonas posmā vadību vēlēsies tikai nostiprināt un pārsvaru palielināt…

”Senioru” klasē pērn Madonā abos braucienos un arī šīs sezonas pirmajos četros braucienus uzvaras svinēja Leons Kozlovskis. Lai arī pašlaik titulētais vecmeistars ir atlabšanas stadijā pēc nesen gūta smaga savainojuma, tomēr tieši viņš uzskatāms par Madonas posma galveno favorītu, bet sīvāko konkurenci Kozlovskim sastāda Raivo Freibergs un igaunis Vinogradovs, kurus arī varam minēt starp pretendentiem uz uzvaru Madonas Lielās balvas izcīņā.

”Kvadru” klasē uz starta ceram redzēt 2015.gada Eiropas čempionu Edgaru Meņģeli, kā arī viņa sīvākos konkurentus no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas. Tieši lietuvietis Domantas Vaznis ir līderis pēc aizvadītiem diviem posmiem, bet viņam kopvērtējumā cieši seko viens no ātrākajiem pašmāju sportistiem Ralfs Reinfelds.

”Junioru” klasē kādas prognozes izteikt pāragri, jo vairāki labākie pašmāju un kaimiņvalstu sportisti būs devušies uz pasaules junioru čempionātu, kas var pavērt ceļu uz uzvaru Madonas posmā kādam no sportistiem, kuram līdz šim nav izdevies uzvarēt.

Jebkurā gadījumā skatītājus sagaida divpadsmit aizraujoši finālbraucieni kā arī dažādas izklaides, konkursi un sacensības, kuras piedāvā seriāla ”Superkauss” atbalstītāji.

Kvalifikācijas braucienu sākums no plkst 8:30, bet oficiālā atklāšana 12:00.

Biļetes iepriekšpārdošanā lētāk var iegādāties internetā: https://tickets.paysera.com/lv/step...

Izmantotie resursi:
Sākumlapa - Superkauss