Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko un Kontaveita iekļūst Vimbldonas ceturtdaļfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko un Kontaveita iekļūst Vimbldonas ceturtdaļfinālā
Aļona Ostapenko
Foto: Kelvins Lī

Spēlējot pārī ar Igaunijas tenisisti Aneti Kontaveitu, šodien Vimbldonas junioru dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālu sasniegusi 16 gadus vecā Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko.

Martā kopā Tallinas ITF 25 000 turnīrā uzvarējušās Ostapenko un Kontaveita sacensību 1. kārtā aizvakar lietainajā Vimbldonā trīs setos ar 6:2, 3:6, 6:2 uzveica ar 6. numuru izsētās amerikānieti Luīzi Čiriko un Meksikas tenisisti Alehandru Sisnerosu.

Šodien Latvijas un Igaunijas pārim pretī stājās neizsētas duets (tāpat kā Ostapenko un Kontaveita) – Kamonvana Buajam no Taizemes un Čina-Vena Hsu no Taivānas. Šīs pretinieces tika uzveiktas divos setos – 6:2, 6:3. Otrajā setā Ostapenko un Kontaveita nokļuva iedzinējos ar 1:3, pēc tam uzvarot piecos geimos pēc kārtas.

Ostapenko un Kontaveitas pretinieces cīņā par vietu pusfinālā būs ar otro numuru izsētās šveiciete Belinda Benčiča (junioru ranga līdere) un slovākiete Petra Uberalova.

     [+] [-]

, 2013-07-04 15:15, pirms 11 gadiem
"Pusfināla pretinieces tiks uzzinātas pēc dažām stundām, kad noslēgsies pārējās cīņas."

1/4 fināla, nevis 1/2 fināla

P.S. Malači, meitenes!