Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Grīns pēc zaudējuma pirmajā NBA finālsērijas spēlē: ''Pievīlu Kariju''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Grīns pēc zaudējuma pirmajā NBA finālsērijas spēlē: ''Pievīlu Kariju''
Dreimonds Grīns un Stefens Karijs. Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz piektdienu tika aizvadīta pirmā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas spēle. Tajā Bostonas ''Celtics'' viesos ar 120:108 apspēlēja Goldensteitas ''Warriors'', sērijā līdz četrām uzvarām panākot 1:0. Daļu vainas par zaudējumu uzņēmās ''Warriors'' spēka uzbrucējs Dreimonds Grīns.

''Kad atskatos uz notikušo, saprotu, ka pievīlu Stefenu Kariju, jo nespēlēju pietiekoši labi. Brīdī, kad viņš spēlē tik fantastiski un pārsteidz visu pasauli, arī man ir jāpalīdz, lai mačs noslēgtos ar izcīnītu uzvaru,'' sacīja Grīns.

Dreimonds maču noslēdza ar četriem punktiem (1p. 0/3, 2p. 2/8, 3p. 0/4), 11 atlēkušajām bumbām, piecām rezultatīvām piespēlēm, divām pārtvertām bumbām, trim kļūdām un sešām personiskajām piezīmēm. Karijs tikmēr guva 34 punktus un palīdzēja labot vairākus NBA rekordus.

''Es zinu, ka man ir jāspēlē krietni labāk. Veids kā Karijs iesāka spēli bija fantastisks. Bijām pārliecināti, ka varam uzvarēt. Domāju, ka Karijs turpinās pārsteigt. Es un pārējie puiši centīsimies viņam palīdzēt, lai tiktu pie uzvaras un titula,'' turpināja 32 gadus vecais spēka uzbrucējs.

Goldensteitu pievīla tieši ceturtais ceturksnis. Komanda spēja gūt vien 16, kamēr Bostona 40 punktus. Ķelti veica 17:0 izrāvienu. ''Warriors'' izsēja 15 punktu pārsvaru un kapitulēja ar -12.

Sērijas otrais mačs paredzēts jau naktī uz pirmdienu, kad abas vienības vēlreiz tiksies Sanfrancisko. Spēles sākums plkst. 3:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/draymond-g...

     [+] [-]

, 2022-06-04 14:41, pirms 2 gadiem
Vieglākais, ko izdarīt, paņemt visu vainu uz sevi zinot, ka pie atbildības neviens nesauks un reakcija uz to nesekos. Bet tā vietā, lai pateiktu, ko tiešam domā, to, ka Karijs principā pazuda otrā spēles pusē, to protams nevar...

     [+] [-]

, 2022-06-04 16:48, pirms 2 gadiem
Raitcha rakstīja: Vieglākais, ko izdarīt, paņemt visu vainu uz sevi zinot, ka pie atbildības neviens nesauks un reakcija uz to nesekos. Bet tā vietā, lai pateiktu, ko tiešam domā, to, ka Karijs principā pazuda otrā spēles pusē, to protams nevar...
Es saprotu, ka tu Dreimondam butu ieteicis nopelt Kariju pec 1. finalspeles?
Tapat saprotu, ka visi grib kaut ko iekomentet, bet kur tiesi robezojas realitate ar logisko domasanu?

     [+] [-]

, 2022-06-04 18:31, pirms 2 gadiem
Tu pievili ari chuljeru un nesavtigo igiju