Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Erdens atskaitīts no "Anadolu Efes" komandas, bet klubā paliek

Andrejs Siliņš

Erdens atskaitīts no "Anadolu Efes" komandas, bet klubā paliek
Semihs Erdens
Foto: AFP/Scanpix

Turku centra spēlētājs Semihs Erdens atskaitīts no ULEB Eirolīgas komandas "Anadolu Efes" par nepienācīgo sniegumu šajā sezonā, taču līgumsaistības starp klubu un basketbolistu netiek pārtrauktas, un Erdens turpinās strādāt individuāli.

27 gadus vecais Erdens šajā sezonā Eirolīgā vidēji 21 ar pusi nospēlētajā minūtē guvis 6,6 punktus un izcīnījis 4,7 atlēkušās bumbas. Turcijas čempionātā Erdenam vidēji 20 minūtēs 9,8 punkti un 5,3 bumbas zem groziem. Ja vietējā līgā, kur "Efes" pagaidām ieņem trešo vietu, izšķirošās cīņas vēl priekšā, Eirolīgā "Anadolu Efes" jau kādu laiku zaudējusi cerības kvalificēties izslēgšanas mačiem - divas uzvaras un desmit zaudējumi augstāk par pēdējo vietu Top16 turnīra E grupā neļauj ieņemt.

"Ņemot vērā zema līmeņa sniegumu un ierobežoto ieguldījumu komandas spēlē, esam pieņēmuši šādu lēmumu," Erdena atskaitīšanu no komandas skaidroja kluba pārstāvis Engins Ozerhuns. "Viņš paliks klubā un strādās individuāli. Skatīsimies, kā šī situācija atrisināsies."

213 centimetrus garais un 109 kilogramus smagais Erdens 2008. gada Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) draftā tika izvēlēts ar pēdējo 60. kārtas numuru, un to paveica Bostonas "Celtics". Aiz okeāna gan turku spēlētājs pavadīja vien divas sezonas, "Celtics" un "Cavaliers" rindās vidēji gūstot 3,8 punktus 13,4 minūtēs. Karjeras laikā Erdens pārstāvējis arī "Darussafaka", Belgradas "Partizan", "Fenerbahce Ulker" un "Bešiktaš" vienībās.

Eirolīgā "Efes" palikušas divas spēles - šovakar mājās pret Pireju "Olympiacos", bet 10. aprīlī Stambulā pret citu ceturtdaļfinālā netikušo turku komandu "Fenerbahce Ulker".

  +1 [+] [-]

, 2014-04-04 16:56, pirms 10 gadiem
Spēlētājs ar labām fiziskajām īpašībām, bet drausmīgu tehniku. Nekad nav paticis kā viņš spēlē, nedomāju, ka viņš ir piemērots Eirolīgas klubam.

     [+] [-]

, 2014-04-04 17:02, pirms 10 gadiem
Par čali ineta var palasit tulkotus uz angļu val,, Kur viņš stāsta par savu dzīvi un kapēc nav stabilitāte! Viņš atklāti runā par pašapziņas trūkumu un ka dodas pie psihologa/terapeta, vins ir tieši tāds pats,ka Grafs(šobrid cits līmenis protams), sporta tomēr jaiet uz laukuma ar tādu domu,ka esi labakais,specīgakais un tevi neintrese kas pretim nāk.. Šis ir spēletājs,kuram ar to ir milzu problēmas!