Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Meija atgriezīsies pēc četru mēnešu pauzes, vārtos Sedlāčeks

Agris Suveizda

Meija atgriezīsies pēc četru mēnešu pauzes, vārtos Sedlāčeks
Gints Meija pamet laukumu
Foto: Gints Ivuškāns, f64

Uzbrucējs Gints Meija pēc četru mēnešu pauzes beidzot atgriezīsies laukumā, vēsta Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" mājaslapa.

Šāvakara spēlei Rīgas "Dinamo" pieteiks divus vārtsargus, sešus aizsargus un 12 uzbrucējus. Iepriekšējā mačā Minskā (2:5) nelielā savainojumā iedzīvojās zviedru vārtu vīrs Mikaels Telkvists - viņš šodien kopā ar komandu bija uz ledus, taču treneri nolēma viņam dot atpūtu.

Līdz ar to pret Doņeckas "Donbass" vārtus sargās čehs Jakubs Sedlāčeks, bet viņa dublieris būs Nils Grīnfogels. Aizsardzības līnijā atgriezīsies Sandis Ozoliņš un Georgijs Pujacs, kuri spēlēs vienā pārī attiecīgi ar Jēkabu Rēdlihu un Metu Robinsonu. Savukārt trešajā aizsargu pārī darbosies Krišjānis Rēdlihs un Kristaps Sotnieks.

Priekšējā līnijā nebūs pieredzējušā Aleksandra Ņiživija, kurš, tāpat kā Telkvists, Minskā tika pie nelielas traumas un tiks atpūtināts. Tikmēr pēc četru mēnešu pauzes atgriezīsies Gints Meija, kurš pēdējoreiz laukumā devās 13. novembrī un šosezon 24 mačos ir sakrājis septiņus (3+4) punktus.

Pirmajā uzbrucēju virknējumā spēlēs Marsels Hosa, Džeimijs Džonsons un Lauris Dārziņš, otrajā maiņā iekļauts Marcels Haščāks, Pols Šehura un Mārtiņš Cipulis, bet pārējos trijniekos būs attiecīgi Juris Upītis, Māris Bičevskis un Gunārs Skvorcovs, kā arī Roberts Bukarts, Rustams Begovs un jau pieminētais Meija.

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

  +4 [+] [-]

, 2014-03-04 18:56, pirms 10 gadiem
Prieks par Meiju.

  +2 [+] [-]

, 2014-03-04 19:14, pirms 10 gadiem
Vis jau kaut kas,pirms traumas diezgan labi spēlēja,redzēsim,kā būs.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-04 19:26, pirms 10 gadiem
Kāds Grīnfogels,trešais vārtsargs ir Cimermanis!Njā,bet ir varbūtība 19 gadīgajam Hk Rīga vārtsargam debitēt KHL un pierādīt sevi,ja Sedlāčeks salaiž ripu pēc ripas