Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

BAČ: Straupes divi gūti vārti liepājniekus no zaudējuma neglābj

Jānis Celmiņš

BAČ: Straupes divi gūti vārti liepājniekus no zaudējuma neglābj
Jānis Straupe (centrā)
Foto: skliepajasmetalurgs.lv

Šovakar Baltkrievijas pilsētā Novopolockā ar spēli pret vietējo hokeja klubu "Himik-SKA" "Liepājas metalurgs" hokeja komanda iesāka trīs spēļu sēriju pret šo komandu Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) ietvaros. Pirmajā no trim spēlēm liepājniekiem nācās samierināties ar zaudējumu - 3:4.

Spēles rezultātu tās otrajā minūtē atklāja liepājnieki. Pēc Mārtiņa Giptera un Ričarda Birziņa piespēlēm skaitlisko vairākumu realizēja Jānis Straupe. Pirmā perioda otrajā pusē mājinieki vispirms realizēja skaitlisko vairākumu, vēlāk iemeta vēl vienu ripu Nikolaja Žurkova sargātajos vārtos un panāca vadību – 2:1.

Otrajā periodā komandas vārtus neguva, taču spēles 48. minūtē savus otros vārtus guva Jānis Straupe (atkal vairākumā) un panāca līdzsvaru. Nepilnas četras minūtes līdz spēles pamatlaika beigām skaitlisko vairākumu realizēja arī mājinieki un atjaunoja vienu vārtu pārsvaru. 27 sekundes līdz spēles beigām, kad Žurkovs jau bija nomainīts ar laukuma spēlētāju, „Himik SKA” raidīja ripu „Liepājas metalurga” vārtos. Mača pašā galotnē liepājnieki vēl pamanījās iemest trešos vārtus (Bruno Zabis), taču tas arī izrādījās viss – zaudējums 3:4.

Jau otrdien Liepājā kurzemniekiem būs iespēja revanšēties.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-03 19:26, pirms 12 gadiem
Vai tiešām jāizmanto meča futbola līdzjutēju taktika, kad presē nopublicē LM hokeja līdzjutēju publiskā vēstule Zaharjinam un komandas vadībai? Varbūt tad vismaz uz kādu laiku saņemsies, un sāks normāli spēlēt, kā tas bija ar futbolistiem.
Zb šī treneru un spēlētāju sportiskā impotence.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-12-03 20:16, pirms 12 gadiem
zigmundoo rakstīja: HAHA!!! Jālikvidē tas klubs... kaunu tik pa visu pasauli nes. Zaudē tādu valstu klubiem, kuri pat ledu nav redzējuši un nu spēlējot BAČā visa Baltkrievija ņirdz par Latvijas vienu no lielākajiem hokeja lepnumiem - LM.
Vel viens pamuļķis uzradies.
Vienreiz būs jasaskaita cik tādiem esmu iedevis personisko banu.

  -2 [+] [-]

, 2011-12-03 20:23, pirms 12 gadiem
Cerams, ka izaugs no LM vismaz pēc pāris gadiem kāds labs spēlētājs. Jo savādāk, jēga maza no LM. Vismaz šobrīd.

  +4 [+] [-]

, 2011-12-03 21:15, pirms 12 gadiem
Mazliet parēķinot šāds izskatās uzbrukumā efektīvāko LM spēlētāju Top 10 (vidēji punkti vienā spēlē) šajā sezonā līdz šim brīdim:

Upītis 0,70
Mickevičs 0,62
Indrašis 0,60
Straupe 0,60
Skvorcovs 0,60
Feldmanis 0,56
Gipters 0,52
Zabis 0,48
Bajarūns 0,48
Brancis 0,43

Statistika ņemta šeit:
Статистика

  +3 [+] [-]

, 2011-12-03 21:21, pirms 12 gadiem
Kas vēl zīmīgi - LM ir tikai viens centra uzbrucējs, kurš uzvar vairāk kā 50% iemetienu - tas ir Jānis Straupe. Visi pārējie zaudē vairāk nekā uzvar.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-12-04 02:19, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vel viens pamuļķis uzradies.
Vienreiz būs jasaskaita cik tādiem esmu iedevis personisko banu.
bet kā Tu pats izsakies par RD???Taču RD kādreiz arī māk uzveikt augšgala klubus,nekad neesu neko sliktu rakstījis par LM bet nesaprotu kapē tad Tu noliec RD?Varbūt daža laba nievājošie izteikumi ir pelnīti gan par LM ganattieksimi no Tvas puse,esi reiz objektīvs...

  -3 [+] [-]

, 2011-12-04 11:19, pirms 12 gadiem
meele rakstīja: bet kā Tu pats izsakies par RD???Taču RD kādreiz arī māk uzveikt augšgala klubus,nekad neesu neko sliktu rakstījis par LM bet nesaprotu kapē tad Tu noliec RD?Varbūt daža laba nievājošie izteikumi ir pelnīti gan par LM ganattieksimi no Tvas puse,esi reiz objektīvs...
Ja Tu uzskati,ka mani komentāri par RD ir plika d*****, tad necentīšos mainīt Tavu viedokli.
Tomēr šādi tipi, kas nāk it kā atriebties man par RD ,,nolikšanu'' nodarbojas ar pliku d*****, jo dažreiz nezin pat viss elementārākās lietas.

  +2 [+] [-]

, 2011-12-04 13:07, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vai tiešām jāizmanto meča futbola līdzjutēju taktika, kad presē nopublicē LM hokeja līdzjutēju publiskā vēstule Zaharjinam un komandas vadībai?
Domā tas ko līdzēs? Sen zināms fakts,ka Zaharniju hoķis neinteresē,viņa TOP N*1 ir un paliek futbols!

     [+] [-]

, 2011-12-04 13:23, pirms 12 gadiem
KNIFSS rakstīja: Domā tas ko līdzēs? Sen zināms fakts,ka Zaharniju hoķis neinteresē,viņa TOP N*1 ir un paliek futbols!
Vairāk jau tā vēstule tika vērsta pret pašiem futbolistiem. Un tā arī šajā gadījumā tā vairāk tiktu vērsta pret hokejistiem.
Sezonas sākumā šie paši +/- pāris hokejistus parādīja,ka viņiem ir pulveris iekšā, un tāpēc īsti negribās ticēt,ka pussezonas laikā tas jau būtu izšauts.