Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Krjauklim par sitienu trīs spēļu diskvalifikācija

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Krjauklim par sitienu trīs spēļu diskvalifikācija
Ritus Krjauklis
Foto: Mārtiņš Jankovskis

LFF Disciplinārlietu komisija piemērojusi trīs spēļu diskvalifikāciju "Spartaka" aizsargam Ritum Krjauklim. Diskvalifikācijas un nauda sodi piešķirti vēl vairākiem Virslīgas un 1. līgas spēlētājiem, kā arī klubiem.

Par iespējamo pārkāpumu no Krjaukļa puses LFF DK sprieda, jo tika saņemts iesniegums par kādu epizodi "Spartaka" un BFC "Daugavpils" mača izskaņā. Kompensācijas laika pirmajā minūtē spartakietis ar elkoni iesita daugavpilietim Vladislavam Fjodorovam, bet komisija, izanalizējot šo gadījumu, secināja, ka sitiens izdarīts apzināti, tāpēc spēlētājam piespriesta trīs spēļu diskvalifikācija un būs arī jāšķiras no 170 eiro. Jāpiebilst, ka "Daugavpils" šajā mačā svinēja uzvaru 1:0.

Kurzemes derbijā brīdinājumus nopelnīja pieci FK "Ventspils" futbolisti – Vitālijs Rečickis, Renārs Rode, Kaspars Dubra, Oļegs Timofejevs un Jurijs Žigajevs – par ko klubam būs jāmaksā 140 eiro naudas sods. Timofejevs nopelnīja arī vienas spēles piespiedu brīvdienu un 70 eiro sodu, jo viņam tas bija jau septītais brīdinājums sezonā.

Par ceturto brīdinājumu sezonā vienu maču nāksies izlaist Jelgavas polim Dariušam Latkam un Rīgas "Daugavas" lietuviešu leģionāram Ģiedrum Tomkevičam. Tāpat jāpiemin, ka Daugavpils "Daugavas" vadība saņēmusi brīdinājumu par spēles informatora nenodrošināšanu.

Pilnībā ar LFF DK lēmumiem varat iepazīties šeit

Izmantotie resursi
LFF: JAUNUMI | LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA

     [+] [-]

, 2014-10-03 14:51, pirms 9 gadiem
Tas nozīmē, ka Virslīgā viņš varēs spēlet vien 1.novembrī (dublieros oktobrī būs iespēja aizvadīt divas spēles).