Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Karlsons nodrošina ''Ventspilij'' pirmo uzvaru šosezon

Egils Broks
Egils Broks
SynotTip Virslīgā „Ventspils” izcīnījusi sezonas pirmo uzvaru, ar 2:1 savā laukumā pieveicot Jūrmalas „Spartaku”, kam savukārt tieši pretēja situācija – šodien ciests pirmais zaudējums.
Vērtējums: +5

  -1 [+] [-]

, 2016-04-03 10:38, pirms 8 gadiem
* Kašons

  +3 [+] [-]

, 2016-04-03 11:09, pirms 8 gadiem
Vakar te daži vainoja Kurakinu pie otrajiem zaudētiem vārtiem.Video labi var redzēt ,ka šeit vairāk lomu nospēlēja apstākļu sakritība un Karlsona veiksme un meistarība.Sitot bumbu ar galvu uz priekšu tā trāpīja Bulvītim pa galvu un Ģirts to veiksmīgi izmantoja ,atlēkušo bumbu iebikstot vārtos.Ko šajā situācijā darīt Kurakinam?Skriet virsū savam aizsargam un Karlsonam?Tie ,kuri zin vārtsarga spēles nerakstītos likumus zin arī to,ka vārtsargs nedrīkst līst cīņā ar pretinieka spēlētāju,ja to dara aizsargs.Tā kā ,manuprāt, gluži vienkārši Kurakinam un Bulvītim šeit nepaveicās ,bet Ģirtam gluži otrādi,paveicās.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-03 19:20, pirms 8 gadiem
alguns rakstīja: Vakar te daži vainoja Kurakinu pie otrajiem zaudētiem vārtiem.Video labi var redzēt ,ka šeit vairāk lomu nospēlēja apstākļu sakritība un Karlsona veiksme un meistarība.Sitot bumbu ar galvu uz priekšu tā trāpīja Bulvītim pa galvu un Ģirts to veiksmīgi izmantoja ,atlēkušo bumbu iebikstot vārtos.Ko šajā situācijā darīt Kurakinam?Skriet virsū savam aizsargam un Karlsonam?Tie ,kuri zin vārtsarga spēles nerakstītos likumus zin arī to,ka vārtsargs nedrīkst līst cīņā ar pretinieka spēlētāju,ja to dara aizsargs.Tā kā ,manuprāt, gluži vienkārši Kurakinam un Bulvītim šeit nepaveicās ,bet Ģirtam gluži otrādi,paveicās.
Vajadzēja iet droši ārā no vārtiem pēc bumbas. Radīt cīņu, lai Karlsonam nebūtu ērti uzsist pa vārtiem. Jūtot, ka aizsargs zaudē situāciju, ir jāmetas cīņā. Tas ir vairāk uz izjūtām konkrētā situācijā un nekāds vārtsarga likums te nepalīdz. Vārtsargam ir jājūt situācija un jābūt karalim savā soda laukumā

     [+] [-]

, 2016-04-04 00:21, pirms 8 gadiem
Karļikam labs sezonas sākums. Žēl par Spartaka zaudējumu, bet jāsaka, ka Bulvītis varēja daudz veiksmīgāk nospēlēt pie otrā ielaistā gola. Nepaveicās, ka bumba no galvas tā atleca. Karļiks gāja līdz galam un tur jau tad variantu maz. Piekritīšu algunam, Kurakinam pie bumbas tikt tajā epizodē bija vēl grūtāk kā Bulvītim.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-04 01:21, pirms 8 gadiem
reikons rakstīja: Karļikam labs sezonas sākums. Žēl par Spartaka zaudējumu, bet jāsaka, ka Bulvītis varēja daudz veiksmīgāk nospēlēt pie otrā ielaistā gola. Nepaveicās, ka bumba no galvas tā atleca. Karļiks gāja līdz galam un tur jau tad variantu maz. Piekritīšu algunam, Kurakinam pie bumbas tikt tajā epizodē bija vēl grūtāk kā Bulvītim.
Kas notiek ar Bulvīti vispār ir ārprāts
Vēl nesen bija izlases redzeslokā, taisījās doties uz ārzemēm, bet realitātē pieļauj tādas kļūdas
Nevar visu vainu novelt arī uz Kurakinu, bet būtiskākais, ka viņš nejūtas pārliecinoši. Kļūda Liepājā, tagad vairākas nopeldēšanas. Domājams, ka nākamajā spēlē vārtos būs Labuts

     [+] [-]

, 2016-04-07 00:46, pirms 8 gadiem
Kurakins vēl jauns, tāpēc šādas tādas kļūdas atsevišķās epizodēs var saprast. Trūkst pieredzes, bet tā viņš ir talantīgs un ar ļoti labu reakciju. Jāļauj progresēt. Šaubos, ka Labutu Kubarevs nākamajā mačā vārtos liks.

Par Bulvīti piekrītu. Šobrīd sevi Virslīgas kontekstā neattaisno pietiekami, lai runātu par izlasi vai došanos uz ārzemēm. Ne velti bija piedāvājums pie Dzavatjēri Itālijas 3. līgā, kur pats Nauris izvēlējās nepalikt, bet citur vienkārši pārbaudes neizturēja.