Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sharks" uzbrucējam Keinam trīs spēļu diskvalifikācija par līnijtiesneša pagrūšanu

Agris Suveizda

"Sharks" uzbrucējam Keinam trīs spēļu diskvalifikācija par līnijtiesneša pagrūšanu
Evanders Keins. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga pieņēmusi lēmumu uz trim spēlēm diskvalificēt Sanhosē "Sharks" kanādiešu uzbrucēju Evanderu Keinu, kurš pēdējā pārbaudes spēlē pirms sezonas sākuma tika noraidīts līdz mača beigām par tiesneša pagrūšanu.

Sanhosē "Sharks" starpsezonā zaudēja piecās no sešām spēlēm, un 28 gadus vecais Keins līnijtiesnesi pagrūda sestajā mačā pret Vegasas "Golden Knights" (1:5). Simboliski, ka divas no trim spēlēm jaunās sezonas sākumā viņš izlaidīs tieši pret "Golden Knights" – pa vienai viesos un mājās -, bet trešā spēle būs izbraukumā pret Anaheimas "Ducks". Keins šajā laika posmā nesaņems algu, zaudējot 112,9 tūkstošus ASV dolāru.


Bijušais Zemgus Girgensona komandas biedrs no Bufalo "Sabres" tika aizmainīts 2018. gada februārī neilgi pirms līguma beigām. Pēc sezonas beigām viņš ar Sanhosē "Sharks" parakstīja jaunu septiņu gadu līgumu par 49 miljoniem dolāru, un Keins ar vidēji septiņiem miljoniem sezonā ir dalīti ceturtais vislabāk apmaksātais spēlētājs komandā. Lielākas algas saņem aizsargi Ēriks Kārlsons (11,5 miljoni dolāru sezonā) un Brents Bērnss (8,0), kā arī uzbrucējs Logans Kutūrs (8,0).

Keins savā pirmajā pilnajā sezonā "Sharks" kreklā 75 spēlēs atzīmējās ar 56 (30+26) punktiem, būdams sestais rezultatīvākais komandā, 153 soda minūtēm un negatīvu lietderību -4. Regulārajā sezonā "Sharks" ar 101 punktu 82 mačos Klusā okeāna divīzijā ieņēma otro vietu un Stenlija kausa pirmajās kārtās septiņās spēlēs pieveica "Golden Knights" un Kolorādo "Avalanche", bet Rietumu konferences finālā ar 2-4 piekāpās topošajai kausa ieguvējai Sentluisas "Blues". Keins 20 izslēgšanas spēlēs tika pie astoņiem (2+6) punktiem, 61 soda minūtes un negatīvas lietderības -4.

Bez "Sharks" un "Sabres" kanādietis ir spēlējis arī Atlantas "Trashers", kas viņu 2009. gadā draftēja ar ceturto numuru, un Vinipegas "Jets". Lokauta laikā Keins pārstāvēja Minskas "Dinamo".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/san-jose-s...

     [+] [-]

, 2019-10-02 10:12, pirms 4 gadiem
Nav smadzenes!

  +1 [+] [-]

, 2019-10-02 10:32, pirms 4 gadiem
Ok, īsti korekta rīcība nebija.. bet kādēļ strīpainais mudaks turēja Keinu un pat nogāza viņu uz ledus? Tur tam otram mudakam Vegasas kreklā arī varēja ķerties klāt.

  -2 [+] [-]

, 2019-10-02 11:58, pirms 4 gadiem
Minskas nēģers molodčiks! Cer sevi pierādīt lai kādreiz nostiprinātos Minskas Dinamo 4. maiņā un netiktu atvaļināts jau pēc 12 spēles.

  -1 [+] [-]

, 2019-10-02 13:35, pirms 4 gadiem
pernambucano rakstīja: Minskas nēģers molodčiks! Cer sevi pierādīt lai kādreiz nostiprinātos Minskas Dinamo 4. maiņā un netiktu atvaļināts jau pēc 12 spēles.
Tavus komentarus vienmer ir interesanti lasit.