Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Džerards: "Pret "Basel" nebijām pelnījuši neko vairāk"

Andrejs Siliņš

Džerards: "Pret "Basel" nebijām pelnījuši neko vairāk"
Stīvens Džerards
Foto: Empics/Scanpix

"Izveidojām pāris labas iespējas, bet mēs neko nebijām pelnījuši šajā mačā. Spēlējām pārāk mīksti, bet viņi gribēja vairāk," pēc negaidītā zaudējuma "Basel" vienībai UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā sacīja "Liverpool" kapteinis Stīvens Džerards.

"Viņi gribēja uzvaru vairāk, un tas ir ļoti sarūgtinoši," pēc zaudējuma Bāzeles vienībai kritiku savas komandas virzienā raidīja "Liverpool" kapteinis Stīvens Džerards. "Izveidojām pāris labas iespējas, bet mēs neko nebijām pelnījuši šajā mačā. Spēlējām pārāk mīksti, bet viņi gribēja vairāk. Mēs bijām otra labākā komanda šoreiz. Nedomāju, ka mūs apspēlēja vienos vārtos, bet mēs noteikti padarījām viņiem dzīvi vienkāršāku."

"Šis bija ļoti bēdīgs sniegums mūsu izpildījumā," kritiku komandai netaupīja arī galvenais treneris Brendans Rodžerss. "Pirmās 25 minūtes bija sliktas, pēc tam spēle nedaudz uzlabojās. Otrajā puslaikā, sākot no tā sākuma, rādījām ļoti vāju sniegumu. Tas nav pieļaujami. Ja esi Čempionu līgā, nevari atļauties spēlēt tikai periodiem. Veids, kādā zaudējām vārtus, bija ļoti kaitinošs. Šajā līmenī pret tik spēcīgu pretinieci kā "Basel" tā nedrīkst spēlēt. Bijām pasīvi aizsardzībā un atstājām [Marko] Štrēleru vienu vidū. "Basel" spēlēja tā, kā gaidījām. Viņi allaž rādījuši labu spēli pret angļu komandām."

"Esmu ļoti laimīgs, šī ir lieliska uzvara," sajūsmu pēc mača neslēpa "Basel" galvenais treneris Paulo Sousa. "Zināju, ka mums būs nepieciešams lielisks sniegums no katra atsevišķi, lai uzvarētu tādu komandu, un tas izdevās. Aizsargājāmies labi, spēlējām labi un mums bija iespējas gūt vairāk vārtus. Varējām izcīnīt lielāku uzvaru...pret "Liverpool"! Paskatieties uz spēlētājiem, kas ir viņu sastāvā. Ar šo panākumu esam sev sagādājuši papildus pārliecības devu. Bijām aktīvi un negaidījām tikai uz pretiniekiem, tas bija izšķiroši. Arī līdzjutēji mums deva milzīgu atbalstu. Šī spēle bija vēsturiska un krāšņa man, spēlētājiem, faniem un klubam."

Daudz kritikas no ekspertiem saņēmis "Liverpool" itāliešu uzbrucējs Mario Balotelli, tomēr Rodžerss pēc zaudējuma nebija tik ass pret spēlētāju: "Viņš strādā smagi, bet viņam ir jādara vairāk. Viņš tiks vērtēts pēc tā, cik daudz iespēju rada un cik daudz gūst vārtus, bet viņš to neizdarīja. Puisis mēģina, viņš smagi strādā."

  +1 [+] [-]

, 2014-10-02 09:35, pirms 10 gadiem
Bez Staridža Liverpūle vispār nekāda. Ja neuzlabos spēli tad nav uz ko cerēt šo sezon ne ČL, ne BPL.

     [+] [-]

, 2014-10-02 11:04, pirms 10 gadiem
beidzot rakstīja: Bez Staridža Liverpūle vispār nekāda. Ja neuzlabos spēli tad nav uz ko cerēt šo sezon ne ČL, ne BPL.
Tur pat Staridžs neko neglābtu.

Balo vispār nulle. Arī Markovičs tāds pats. Vakar arī Stērlings ar spēlēja kā amatieris. Defā arī ir nesaskaņas, tur nav viens izteikts līderis, kurš kontrolētu defu (arī starp Minjolē un defu komunikācija tāda nekāda)

     [+] [-]

, 2014-10-02 11:11, pirms 10 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Tur pat Staridžs neko neglābtu.

Balo vispār nulle. Arī Markovičs tāds pats. Vakar arī Stērlings ar spēlēja kā amatieris. Defā arī ir nesaskaņas, tur nav viens izteikts līderis, kurš kontrolētu defu (arī starp Minjolē un defu komunikācija tāda nekāda)
Piekrītu, bet sezonas pirmajās spēlēs, kad ierindā bija arī Staridžs Pool izskatījās kā cita komanda. Man ļoti patika viņu spēle un domāju, ka šosezon kaut kas spīd, bet nu tagad viss izskatās bezcerīgi.

     [+] [-]

, 2014-10-02 11:51, pirms 10 gadiem
nu paga, šādi zaudējumi tādām komandām kā pool, tomēr liek padomāt ar galvu..ar pātagu dabūs no augša un strādās kā incīši

  -1 [+] [-]

, 2014-10-02 16:29, pirms 10 gadiem
Lūk to es saprotu, Hodžsons uz izlasi izsaucis Clyne un Shelvey!

     [+] [-]

, 2014-10-02 16:32, pirms 10 gadiem
Pēc divām kārtām Pool norakstīt vēl nevar! Kāds vēl atcerās, kas notika gadus atpakaļ?